Își spun adio după 3 ani de căsătorie?

diana_Dumitrescu_ducu_ion_copil_0d94a09004_8d82a8247ePotrivit 

separator
ziarului Ring, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se pregătesc de divorţ. Primele semne că mariajul lor de trei ani scârţâie au apărut în momentul în care regizorul a plecat în vacanţă, să facă scufundări, însoțit doar de prieteni.

La rândul ei, la petrecerea VIVA de săptămâna trecută, Diana Dumitrescu a fost însoţită doar de prietenele ei. Actriţa a declarat, pentru Ring, că prioritatea ei este cariera şi că se va concentra doar pe acest lucru.

Diana Dumitrescu a mai scris pe blogul ei despre frământările sufleteşti pe care le are.

„Sunt momente în viaţă când te blochezi. Situaţii în care nu ştii cum să acţionezi sau să reacţionezi, pentru că nu eşti cu totul decis. Adică, mintea îţi spune una, sufletul alta.

Momentele acealea când minte a zice: „Ai dreptate! Fă aşa! Reactionează aşa!”, iar sufletul spune: „Nu, mai aşteaptă! Ai răbdare! Încearca altfel!”. Ei bine, devine totul foarte confuz.

Sunt, cred, 2 tipuri de oameni. Cei care trăiesc conduşi de suflet şi cei care trăiesc conduşi de minte. Visători şi pragmatici. Cred că sunt bine definţi ca oameni, decid repede şi trăiesc aşa cum aleg, cu bune şi rele. Dar când cele 2 se bat cap în cap? Ce faci? Cum alegi?

Înca n-am ales, mintea sau sufletul. Da, mi-e teamă de regrete…”, a scris actriţa.

Sursa

Nunţi celebre: Veronica şi Ion Paladi (video)
Articolul anterior
Desfigurată de botox. Şi-a îngrozit fanii la ultimul concert
Articolul următor
Alte articole interesante