Își spun adio după 3 ani de căsătorie?

diana_Dumitrescu_ducu_ion_copil_0d94a09004_8d82a8247ePotrivit 

separator
ziarului Ring, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion se pregătesc de divorţ. Primele semne că mariajul lor de trei ani scârţâie au apărut în momentul în care regizorul a plecat în vacanţă, să facă scufundări, însoțit doar de prieteni.

La rândul ei, la petrecerea VIVA de săptămâna trecută, Diana Dumitrescu a fost însoţită doar de prietenele ei. Actriţa a declarat, pentru Ring, că prioritatea ei este cariera şi că se va concentra doar pe acest lucru.

Diana Dumitrescu a mai scris pe blogul ei despre frământările sufleteşti pe care le are.

„Sunt momente în viaţă când te blochezi. Situaţii în care nu ştii cum să acţionezi sau să reacţionezi, pentru că nu eşti cu totul decis. Adică, mintea îţi spune una, sufletul alta.

Momentele acealea când minte a zice: „Ai dreptate! Fă aşa! Reactionează aşa!”, iar sufletul spune: „Nu, mai aşteaptă! Ai răbdare! Încearca altfel!”. Ei bine, devine totul foarte confuz.

Sunt, cred, 2 tipuri de oameni. Cei care trăiesc conduşi de suflet şi cei care trăiesc conduşi de minte. Visători şi pragmatici. Cred că sunt bine definţi ca oameni, decid repede şi trăiesc aşa cum aleg, cu bune şi rele. Dar când cele 2 se bat cap în cap? Ce faci? Cum alegi?

Înca n-am ales, mintea sau sufletul. Da, mi-e teamă de regrete…”, a scris actriţa.

Sursa

Video! Ploaie torențială la Ceadîr Lunga. Străzi transformate în râuri

La Ceadîr-Lunga, a plouat cu găleata astăzi, 25 iunie. Șuvoaiele de apă au transformat mai multe străzi în adevărate râuri.

Imagini cu puhoaiele de astăzi de la Ceadîr-Lunga au fost postate în Telegram, transmite www.noi.md.

Din cauza cantității mari de apă drumurile, practic, nu se mai văd. Video, mai jos:

43 milioane de euro, suma uriașă găsită la percheziții în biroul lui Prigojin. Presa rusă a șters știrea după sfârșitul rebeliunii

Portalul rusesc Fontanka din Sankt Petersburg a publicat sâmbătă, 24 iunie, știrea despre o percheziție în presupusul sediu al șefului Wagner de la hotelul Trezzini, în timpul căreia a fost găsită o adevărată avere. Ulterior, după ce Evgheni Prigojin a renunțat la rebeliunea militară, informația a fost ștearsă, a notat Radio Svoboda, scrie libertatea.ro.

Cine este Evgheni Prigojin, omul care a întors armele împotriva lui Putin  și a băgat spaima în Rusia

Fontanka a scris că, în timpul perchezițiilor agenților Serviciului rus de Securitate, în biroul lui Prigojin au fost găsite: saci care conțineau 4 miliarde de ruble (n.r. circa 43 de milioane de euro); 5 kilograme de lingouri de aur: 6 pistoale; 5 „brichete de pulbere albă, fiecare de un kilogram”; 4 pașapoarte, „cu o fotografie a unui bărbat care semăna cu Evgheni Prigojin, dar cu nume diferite”. Fontanka a sugerat că acestea erau documente pentru dublurile șefului grupului de mercenari Wagner, notează sursa citată. 

Nu au existat comentarii oficiale din partea agenților de aplicare a legii cu privire la percheziția din biroul lui Prigojin. Ulterior, după ce Evgheni Prigojin a anunțat că renunță la revolta militară, știrea a fost eliminată de pe site. Însă mai multe resurse media au salvat fotografiile inițiale. 

Foto! Frumusețea și autenticitatea portului popular din sudul Moldovei, în câteva fotografii superbe cu băștinași din Ștefan Vodă

Astăzi, 25 iunie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Națională a Portului Popular. Cu această ocazie, muzeul de Etnografie Crocmaz din raionul Ștefan Vodă ne invită să descoperim, în câteva fotografii, frumusețea și autenticitatea portului popular din sudul Moldovei.

Cum arată portul popular din sudul Moldovei. O localitate din raionul Ștefan Vodă ne arată frumusețea portului popular românesc (foto)

Eugenia Clașevici, directoarea Muzeului de Etnografie Crocmaz

Familie din satul Crocmaz

Familie în port național din satul Crocmaz

Femeie din localitate în port național într-o cameră cu elemente tradiționale specifice sudului Rep. Moldova

Sânzâiene

în câmpul de lavandă

Nunţi celebre: Veronica şi Ion Paladi (video)
Articolul anterior
Desfigurată de botox. Şi-a îngrozit fanii la ultimul concert
Articolul următor