Italia are un nou număr record de cazuri noi. Motivul: au fost efectuate mai multe teste

Numărul de cazuri noi în Italia sunt în creștere, în raport cu zilele anterioare. Ieri seară, la ora 18:00, au fost raportate 4.492 de cazuri noi, iar numărul actual total de cazuri noi a ajuns la 62.013 persoane pozitive.

separator
Potrivit Șefului adjunct al protecției civile italiene, Agostino Miozzo, numărul mare de cazuri noi este explicat prin efectuarea unui număr mai mare de teste și acumularea întârziată a datelor.

Agostino Miozzo: ,,Analizăm creșterea de astăzi, care a venit după câteva zile de declin. Am vorbit și cu regiunile nordice, este posibil să se datoreze acumulării de tampoane din ultimele zile procesate mai târziu. Dar este o ipoteză, evaluăm. Sperăm, în zilele următoare, să înregistrăm o tendință negativă a cazurilor noi”.

În general, în Italia au fost depistați cu coronavirus, până în acest moment, 80.589 de persoane (inclusiv cei vindecați și morți). În ultimele 24 de ore au fost raportate 712 decese, dar acest număr poate fi confirmat numai după ce Institutul Superior al Sănătății va stabili cauza reală a deceselor, scrie Rai News.

Mesajul unui medic de la Spitalul Clinic Republican, infectat cu Covid-19
Articolul anterior
Prinții George, Charlotte și Louis aplaudă medicii, într-un video emoționant!
Articolul următor
Alte articole interesante