Italia: O tânără de 18 ani ar fi fost ucisă la comanda părinților ei, din cauza unei relații neacceptate

O tânără de 18 ani din Italia, dispărută în urmă cu o lună, ar fi fost ucisă chiar la comanda părinților ei, iar crima propriu zisă ar fi fost comisă de unchiul fetei.

Între timp, tânăra a început o legătură sentimentală cu un bărbat din țara ei natală, pe care, însă, părinții nu l-au acceptat. Mărturiile acestuia au stat la baza acuzațiilor formulate de anchetatori.

Tânăra i-a spus iubitului ei că părinții voiau să o pedepsească pentru refuzul ei, iar în ziua dispariției i-a trimis un mesaj vocal în care i-a spus că a auzit-o pe mama ei vorbind la telefon cu cineva despre uciderea ei. Saman i-a transmis iubitului că dacă timp de 48 de ore nu are niciun semn de la ea să anunțe autoritățile.

Așa a început ancheta într-un caz în care până acum au fost adunate probe șocanțe. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, victima este văzută plecând de acasă împreună cu părinții, iar aceștia din urmă se întorc după câteva ore, fără ea. În alte imagini, unchiul fetei este văzut cărând o lopată și alte instrumente de săpat.

În plus, fratele minor al fetei le-a mărturisit anchetatorilor că a fost instruit de către părinți să spună că Saman a plecat în Pakistan, în timp ce ei le-ar fi spus altor persoane că este în Belgia.

Însă cea mai șocantă probă este un mesaj text transmis de unchiul fetei, în care acesta transmite familiei că „treaba a fost bine făcută”.

Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, fiind deocamdată cercetate 5 persoane.

sursa: www.publika.md

Anna Smolnițchi a devenit mămică pentru a treia oară. Experiența unei nașteri naturale după cezariană: ,,Nu puteam accepta, nesilită de nimeni, fără să încerc măcar”
Articolul anterior
Fructe și legume cu pesticide, la vânzare. Peste 600 de substanțe active chimice sunt utilizate în agricultură
Articolul următor
Alte articole interesante