”Îți dau 500 de lei ca să te ating!” Un deputat PAS a sesizat poliția, după ce un vlogger făcea propuneri indecente fetelor, în stradă și le filma

Bloggerul Dima White a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce deputatul PAS Lilian Carp a sesizat Inspectoratul General al Poliției, despre apariția în mediul online a unor secvențe video, în care acesta folosește limbaj necenzurat și îndeamnă tinere, inclusiv minore, la acțiuni perverse în locuri publice, iar apoi postează video cu acestea pe rețelele sociale, scrie SHOK.md.

Tânărul postează de mai mult timp, pe diverse rețele de socializare, clipuri în care apare propunând fetelor, inclusiv minore, să facă diferite lucruri indecente sau să accepte să fie atense contra unor sume de bani. În cazul în care acestea refuză, el mărește suma sau vine cu diverse argumente, încercând să le convingă.

În acest context, deputatul Lilian Carp a sesizat Inspectoratul General al Poliției „despre apariția în mediul online a unor secvențe video, în care un bărbat folosește limbaj necenzurat și îndeamnă tinere, inclusiv minore, la acțiuni perverse în locuri publice, fixând video publicat ulterior pe rețelele de socializare”.
Poliția anunță că a demarat un șir de acțiuni.
Totodată, oamenii legii îndeamnă fetele care s-au simțit lezate în drepturi în raport cu această persoană, sau în cazuri similare, să depună o plângere la cel mai apropiat sector de poliție sau să apeleze la numerele:0787 10 293062032406.

O adolescentă, găsită moartă într-un cărucior pentru cumpărături, în Italia
Articolul anterior
Uimitor! Cum va arăta cel mai mare ”oraș de lemn” din lume, care va fi construit în Suedia
Articolul următor