Iubire, nu doar de Sărbători! Cum au marcat vedetele noastre Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day de câțiva ani buni a prins contur și în țara noastră. Chiar dacă este o sărbătoare americană, la noi ziua de 14 februarie a devenit o sărbătoare pozitivă fiind transformată într-o ocazie perfectă pentru a celebra și a dărui iubire, a deveni mai buni.

separator

Vedetele de acasă s-au răsfățat și ele, au primit în dar flori, au avut parte de surprize și momente romantice, iar bucuria pe care au simțit-o au împărtășit-o cu admiratorii virtuali, cărora le-au transmis gânduri bune.

,,❤️ iubire❤️ nu doar de sărbători. Mai ales in fiecare zi, mai ales in familii in care exista copii.
In dragoste trebuie sa crească copiii, ca și ei la rândul lor sa crească maturi care sa știe ca merita sa fie iubiti. Oferiți și veți primi. 🥰”, este mesajul pe care l-a postat Lilu de Ziua Îndrăgostiților.

Aura:

,,IUBIREA întotdeauna va avea o limită.
Ea se numește „demnitate umană”.
Pentru că respectul de sine nu ne permite să acceptăm iubirea, care rănește și distruge.”
Tatiana Heghea

,,Sa îți iubești fiecare cm al corpului tău👏
Nu e narcisism, orgoliu sau egoism…
E despre conștientizarea că Dumnezeu ne-a pupat pe creștet din prima secundă când am venit pe lumea asta și de atunci in fiecare zi o face🙏.
Sanda Diviricean

,,Care este dorința oricărui om, de orice culoare, din orice colț al lumii? Care este prima necesitate a oricărei ființe umane? Știți? ⠀
💕Să iubească și să fie iubit!⠀
💕Și asta e ce căutăm toată viața. Iubire. Credem că avem nevoie de multe lucruri, dar de fapt avem nevoie să fim iubiți.⠀
💕Nu credeți pe nimeni care vă spune că nu există dragoste adevărată, nu spuneți niciodată că nu există dragoste adevărată și că nu e posibil să trăiți acest sentiment. Deveniți iubire, atrageți iubire, manifestați iubire”.

Lili Lozan

,,Nu vreau sa scriu multe, dar una vreau sa zic, omul potrivit apare in viața ta atunci când e predestinat, in acel moment uiți tot ce a fost in trecut și privești in aceeași direcție alături de cel care te iubește, înțelege si respecta. Ajungi sa prețuiești momentele sincere, micile bucurii și nu vrei decât sănătate și împlinire sufleteasca❤️”.

Tany Vander

,,Девятый месяц пошёл 🤭🤗♥️ Happy Valentine’s Day 🎈💋”.

Diana Voevuțki

,,Am fost dusă..😂 De-a binelea.. Deși e prima dată cind sărbătoresc un sf. Valentin singură, a fost fantastic! Am avut peripeții cît să scriu o carte, am reușit să ajung la un spectacol de operă tocmai la Iași, să fiu oprită de toată poliția ieșeană pentru a mi se ura un drum-bun, să savurez delicii în unul din cele mai bune restaurante, să admir orașul ăsta minunat de la înălțime… credeți că atît??..🤣
Nu! Pentru că a urmat un spectacol impresionant a celor de la Holograf, pentru care am plecat la Bacău ( un prieten bun a avut grijă să îmi îndeplinească visul de a-i vedea🌞)..
Deși sunt extrem de obosită, mă simt profund recunoscătoare oamenilor care mă fac fericită.. Inimioarele mele sunt pentru ei😍”.

Cristina Croitoru și Karizma

,,Unde dragoste nu e nimic nu e…❤️❤️❤️#happyvalentinesday❤️”

Un copil de 9 ani din Telenești a fost violat de mai multe ori de alți cinci minori din aceeași localitate
Articolul anterior
Kătălina Rusu, la prima plimbare cu micuța! Cum arată tânăra mămică
Articolul următor
Alte articole interesante