Iubire pentru toți la Teatrul ”Eugen Ionescu”

 7G9C7871Teatrul  ”Eugene Ionesco” se pregătește de 8 Martie așa cum știe cel mai bine. Cu o zi înainte de sărbătoarea femeilor, iubirea își face loc pe scena teatrului într-o nouă comedie plină de dinamism. Premiera spectacolului „Iubirea la proști”, realizat după un text de Francis Veber are loc astăzi la ora 19:00.

separator

7G9C7887Timp de 4 zile, amatorii genului comedie vor putea  urmări istoria lui „Pierre, directorul unei edituri franceze, care are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului ce face deliciul tuturor. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino. Prin scenă se perindă, vreme de o oră şi jumătate, diverşi şi diverse, casa lui Pierre transformându-se într-un spaţiu de trecere, în care nimic nu mai e ce-a fost.”

Spectacolului „Iubirea la proști” este jucat în limba română cu subtitrare în rusă. Prețul biletelor variază de la 50 la 150 de lei.

7G9C78967G9C7905 7G9C7939 7G9C7944 7G9C7947
7G9C7958

 

text: Natalia Bodiu

Ascultă cele mai celebre melodii dedicate femeilor (Video)
Articolul anterior
Vezi ce cadou inedit de 8 martie a primit protagonista proiectului “Un nou început cu UNICA“
Articolul următor
Alte articole interesante