Iubita celui mai bogat om al planetei a ajuns de urgență la spital după un atac de panică

Iubita miliardarlui Elon Musk, în vârstă de 48 de ani, muziciana Grimes, în vârstă de 31 de ani, pe numele său real Claire Elise Boucher, a fost spitalizată în urma unui atac de panică, relatează E! News.

elon acces

Marți, 11 mai 2021, solista a dezvăluit în mediul online că a ajuns la spital.

Elon Musk și iubita lui au apărut în ediția din 8 mai 2021 a emisiunii Saturday Night Live (SNL).

Elon Musk și iubita lui, Grimes

„Am uitat să postez fotografiile astea pentru că am reușit cumva să-mi provoc un atac de panică. Ieri, 10 mai, am fost spitalizată, ceea ce a fost destul de înfricoșător. Presupun că este un moment bun să încep terapia”, a scris Grimes în dreptul a două fotografii în care apare alături de Miley Curus.

„Sunt atât de recunoscătoare echipei SNL pentru că a fost atât de drăguță încât să mă lase să apar în rolul Prințesei Peach [personaj fictiv din jocurile Mario]. Sunt atât de mândră de frumosul meu E (ceea ce știu că îmi va supăra fanii, de aceea îmi cer iertare în avans), care s-a descurcat grozav”, a mai adăugat artista.

În trecut, solista a fost deschisă în privința dificultăților sale. Într-un interviu din 2012, Grimes a explicat: „Înainte să fac muzică, aveam tulburări grave de anxietate socială. Aveam constant atacuri de panică. Nu eram o persoană fericită. Abia când am început să fac muzică am devenit fericită”.

Iubita lui Elon Musk, Grimes, și Miley Cyrus

sursa

Medicul Adrian Belîi, printre candidații la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova
Articolul anterior
Dezastru la Rezina. O grindină puternică a acoperit pământul
Articolul următor
Alte articole interesante