Iubita lui Keanu Reeves. Fanii nu au apreciat alegerea actorului, considerând-o prea în vârstă

Keanu Reeves este un actor talentat, cunoscut pentru modestia și amabilitatea sa, fiind foarte diferit de o bună parte a actorilor de la Hollywood, având un stil de viață foarte modest.

separator
Actorul donează bani spitalelor pentru copii și persoanelor aflate în dificultate. Din păcate actorul are o viață destul de zbuciumată. Femeia pe care a iubit-o foarte mult a fost Jennifer Syme. Ea a avut o influență foarte puternică asupra vieții actorului.

După un an de relație ea a rămas însărcinată și ambii așteptau cu nerăbdare acest eveniment frumos. Dar, din păcate, cu puțin timp înainte de naștere, inima copilului a încetat să mai bată. Relația lor a avut de suferit din această cauză. Un an mai târziu iubita lui Keanu s-a stins în urma unui accident.După aceasta actorul a suferit foarte mult, nu a mai fost văzut în compania altor femei și a evitat în permanență să răspundă la întrebările legate de acest subiect.

Recent Keanu a apărut alături de o femeie care s-a dovedit a fi pictorița Alexandra Grant. Chiar dacă femeia are 46 de ani, iar Keanu 54, fanii o critică pe Alexandra, numind-o bătrână, potrivit fasingur.me.

O altă tabără a fanilor actorului se bucură pentru el. Ce importanță câți ani are, cum arată sau cu ce se ocupă, dacă el este în sfârșit fericit alături de ea? Fanii spreră ca actorul să-și găsească o parteneră de viață și să fie fericiți împreună.

O femeie, în vârstă de 70 de ani, a curățat 52 de plaje timp de un an
Articolul anterior
Video. Cel mai deștept câine: se preface că are piciorul rupt ca să primească mâncare
Articolul următor
Alte articole interesante