,,Iubita mea Alla”. Șaleapin și-a arătat iubita care a împlinit 77 de ani

Prohor Șaleapin, în vârstă de 38 de ani, mereu a fost îndrăgostit de femei mai în vârstă decât el. Recent, acesta a vorbit despre prima lui dragoste, care era cu 39 de ani mai în vârstă.

"Моя любимая Алла": Шаляпин показал 77-летнюю возлюбленную с которой у него роман

Numele femeii este Alla Penyaeva și l-a ajutat pe Prohor cu locuințe și bani când acesta avea 18 ani.

Cuplul a avut o aventură, după care au comunicat periodic.

„Iubita mea Alla”, a scris Șaleapin alături de fosta sa iubită care a împlinit 77 de ani. Showman-ul din Rusia a venit să o felicite și, în același timp, a făcut o fotografie memorabilă cu femeia sa iubită de cândva.

"Моя любимая Алла": Шаляпин показал 77-летнюю возлюбленную с которой у него роман

Prohor Șaleapin, interpret rus, personalitate media și prezentator de televiziune, a suferit o dramă în vara lui 2021.

Acesta și-a pierdut soția, în vârstă de 42 de ani, aceasta fiind milionara Tatiana-Claudia Davis. Cei doi au fost căsătoriți doar 2 luni și locuiau împreună în Las Vegas.

Celebrul motan din Harkov s-a căsătorit! Cine e iubita lui

Stepan, motanul celebru din Ucraina, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Stefania. Tinerii însurăței s-au cunoscut vara trecută în Lviv, când Stepan se întorcea din Franța, unde făcuse caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina, scrie www.diez.md.

Felinele și-au înregistrat căsătoria la întreprinderea municipală numită „Oraș fericit”. La ceremonie, Stepan a purtat o cravată neagră, iar Stefania a ales o fundiță albă, tradițională pentru mirese.

„Nu vă rețineți emoțiile, iubiți-vă, viața este una! Stefania, te iubesc!”, „a declarat” Stepan pe contul său de Instagram.

Patrupezii au primit și un certificat de căsătorie. Se precizează că Stefania este cetățeancă franceză și are doar un an, iar mirele este cu mult mai în vârstă, având deja 13 ani.

Tinerii însurăței sunt destul de populari pe rețelele sociale, Stefania având 80 000 de abonați, iar Stepan – peste un milion. Motanul Stepan trăiește în orașul Harkiv. La începutul lunii martie, împreună cu stăpânii săi, a plecat în Franța, unde a făcut caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina.

Stepan mai este cunoscut și pentru faptul că, în 2021, casa de modă Valentino i-a comandat o reclamă. În anul 2022, Stepan a primit prestigiosul premiu World Influencers and Bloggers Awards (WIBA), iar în 2023, Stepan a apărut pe coperta revistei Times Monaco.

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev s-a sins din viață

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev a murit la vârsta de 86 de ani la Moscova, relatează REN TV și Izvestia.

Российский модельер Вячеслав Зайцев умер на 86-м году жизни в Москве.

Potrivit datelor preliminare, bărbatul a murit la terapie intensivă într-un spital din regiunea Moscova din cauza sângerării gastrice, relatează kommersant.ru.

Potrivit REN TV, în ultimii ani, Zaitsev a suferit de boala Parkinson, era parțial paralizat și nu se putea deplasa fără asistență.

Pisica lui Karl Lagerfeld, care a moștenit averea de 200 de milioane de dolari, invitatul special la MET Gala 2023

Pisica Choupette, „moștenitoarea” regretatului Karl Lagerfeld, este invitat de onoare la MET Gala 2023, eveniment care va avea loc la New York luni, pe data de 1 mai. Ediția din acest an este un tribut adus legendarului designer.

Karl Lagerfeld a fost cunoscut pentru multe lucruri. Pe lângă creațiile realizate pentru cele mai mari case de modă din lume și stilul său personal unic, el a fost celebru și pentru relația specială pe care a avut-o cu pisica sa, Choupette.

Pisica birmaneză duce o viață de lux, fiind catalogată drept cea mai rasfățată felină din lume. Are până și o carte biografică, intitulată „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”.

Acum, Choupette este invitată de onoare la MET Gala 2023. Evenimentul va avea loc luni la Metropolitan Museum of Art Costume Institute din New York. Este de departe cea mai așteptată gală fashion a anului. Ediția din acest an reprezintă un tribut adus regretatului designer Karl Lagerfeld. Gazdele evenimentului sunt Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer.

Se spune că ea a moștenit cea mai mare parte din averea de 200 de milioane de dolari a regretatului designer.

sursa: www.adpm.ro

Bombardamente la Moscheea Sultanului Suleiman, din Mariupol. Ucraina denunţă un nou atac al ruşilor asupra civililor, inclusiv copii
Articolul anterior
17 trucuri care fac viața mai usoară unei femei. De ce nu le-au știut până acum?
Articolul următor