Iubita unui celebru fotbalist, găsită moartă în casă

Fosta iubită a fundașului de la Bayern Munchen, Jerome Boateng, Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită moartă apartamentul său din Berlin. Cei doi se despărțiseră în urmă cu o săptămână, după o relație de un an și jumătate.

Kasia Lenhardt era model, de origine poloneză, și avea un fiu de șase ani, dintr-o relație anterioară. Apropiații tinerei susțin că aceasta s-ar fi sinucis chiar de ziua băiețelului său, după cum notează și tabloidul britanic DailyMail.

Jerome Boateng și Kasia Lenhardt avuseseră o relație cu scântei. Fotbalistul a recunoscut public că și-a înșelat fosta iubită cu Kasia și că a acordat o șansă acestei relații.

Când a aflat de moartea fostei iubite, fotbalistul a declarat că e momentul să își asume responsabilitatea față de familia lui, de fosta iubită, pe care a înșelat-o și față de copii. Sportivul are trei copii – din două relații anterioare. În urmă cu aproape o lună, Boateng declarase pentru publicația germană Bild că el a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a avea o relație normală cu Kasia, în ciuda problemelor dintre ei.

“Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu fosta iubită, Rebecca, și cu familia mea… De multe ori m-a amenințat că-mi va distruge cariera și că mă va lăsa fără copii. M-a acuzat și că am bătut-o, pentru că știa că mama copiilor mei m-a acuzat de același lucru și că încă luptam în instanță pentru a dovedi adevărul”.

Conform DailyMail, poliția din Berlin a declarat că a intervenit într-un caz de suspiciune de sinucidere. “Nu există dovezi care să indice implicarea unei alte persoane”.

Antonia, Alex Velea și copiii lor au fost infectați cu coronavirus. Primele declarații
Articolul anterior
Celebra actriță Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut după ce a căzut în patima alcoolului
Articolul următor
Alte articole interesante