Iubita preşedintelui belarus Alexander Lukaşenko a devenit deputată, la doar 22 de ani

Fosta Miss Belarus, Maria Vasilevici, a devenit cel mai tânăr parlamentar din Belarus. Ea are 22 de ani și este cu 43 de ani mai tânără decât iubitul ei, Alexander Lukașenko, în vârstă de 65 de ani.

separator
Ea a reuşit să îi atragă atenţia preşedintelui belarus Alexander Lukaşenko, de 65 de ani, care s-a ocupat personal de cariera ei. Recent, Maria Vasilevici, despre care lumea vorbeşte că ar fi chiar iubita preşedintelui, a reuşit să câştige un scaun de parlamentar în alegerile care au avut loc la 17 noiembrie.

Conform statisticilor, tânăra este cel mai tânăr parlamentar din istoria ţării şi este prima câştigătoare a unui titlu de Miss care în anul următor reuşeşte să facă un salt uriaş în viaţa politică. Maria face parte din partidul preşedintelui Lukaşenko. Tânăra nu a făcut campanie electorală și nici nu s-a întâlnit cu alegătorii. Absolventă a Universită Economice de Stat din Minsk, Maria Vasilevici a fost decorată cu medalia de stat pentru contribuţii „semnificative“ în domeniul cultural. Cei 110 deputați aleși în cel mai recent scrutin legislativ din Belarus fac parte din partide care susțin regimul Lukașenko.

sursa: www.click.ro

O tânără însărcinată, lovită în urmă cu puțin timp pe o stradă din Chișinău
Articolul anterior
Xenia Deli a arătat chipul fetiței sale
Articolul următor
Alte articole interesante