Iulia Vântur s-a lansat în muzică. Vedeta cântă în limba hindi!

De câțiva ani, vedeta din România a devenit subiectul favorit al publicațiilor din India. Iulia Vântur a declarat că cel mai bun lucru pentru ea, care se întâmplă în India, este faptul că muncește.

separator

,,Când am venit în India, nu aveam nicio intenție să lucrez aici. Dar apoi am avut oportunitatea de a cânta în O Teri. Apoi am făcut acel cântec cu Himesh Reshammiya și acum cânt cu Maniesh Paul. E un cântec romantic și eu ador romantismul. Acum am descoperit în India pasiunea mea pentru muzică și vreau să mă bucur de ea”, a precizat fosta vedetă Pro Tv.

„Niciodată nu am plănuit să vin în india să lucrez. Nu aveam nicio ambiție și nici un plan de rezervă. Salman m-a ghidat și m-a încurajat să cânt. Nu am crezut niciodată că o să pot să cânt în hindi, dar el m-a sprijinit. Am început să cânt datorită lui. Nu am nici un plan să devin parte din Bolllywood, dar, de asemenea, îmi plac surprizele”, a mai adăugat românca.

Iulia și prezentatorul tv, Maniesh Paul, se află în plină promovare a noului lor single, „Harjai”, iar Salman Khan pare să-i sprijine. El a postat pe contul lui de Instagram mai multe imagini din videoclipul celor doi.

sursa

În curând, copiii vor putea fi transferați online în alte grădinițe
Articolul anterior
Video. Schiorul rus Pavel Trihiciov a căzut pe pantă la Jocurile Olimpice
Articolul următor
Alte articole interesante