Iuliana Beregoi a fost victima unui grav accident rutier. Automobilul, aproape distrus în urma impactului

Iuliana Beregoi a fost implicată într-un grav accident auto. Vedeta a făcut abia acum dezvăluiri.

Artista a fost implicată în 2020 într-un accident, iar abia de curând a deschis acest subiect sensibil. Aceasta a venit cu detalii pe rețelele de socializare. Conform imaginilor de pe instagram, automobilul în care se afla solista a fost aproape distrus în urma impactului. Iuliana a postat o fotografie în care avea capul parțial bandajat din cauza rănilor suferite în accidentul rutier. Aceasta nu a oferit detalii despre șoferul care conducea mașina.

În imaginile publicate se observă cum autoturismul în care se afla vedeta s-a izbit puternic de un copac.

Tânăra a mulțumit pentru susținerea acordată de fani și la finele mesajului a scris și data din care este mai puternică și în care s-a petrecut evenimentul nefericit. Din fericire, cântăreața a scăpat cu bine și nu a suferit complicații. Conform detaliilor, în momentul producerii accidentului condițiile meteorologice nu erau favorabile.

sursa

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

#versus make-up artisti: machiajul rândunica și clienții veșnic nemulțumiți
Articolul anterior
Tânărul, care a provocat un accident cu 7 morți la Iași, urma să se căsătorească
Articolul următor