Iuliana Beregoi a lansat un nou videoclip

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai populare artiste pe ambele maluri ale Prutului, a lansat un nou videoclip.

separator
Aerul adolescentin al piesei cheamă la dans, primăvară și distracție. Lansarea videoclipului ,,Nimeni ca noi”, a avut loc ieri. Artista a schimbat mai multe ținute în videoclip, toate tinerești, jucăușe și îndrăznețe. Amintim că cel mai recent clip al artistei „Cine sunt eu”, lansat în noiembrie 2018, a adunat peste 4,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Momente de groază pentru pasagerii cursei TelAviv-București. Aeronava a aterizat de urgență în Turcia

A fost alertă cu bombă la bordul unui avion Tarom, care venea de la TelAviv şi se îndrepta spre România. Pasagerii mărturisesc că a fost o experiență îngrozitoare, iar echipajul de zbor nu i-a ajutat deloc, transmite antena3.ro.

”A fost înfricoșător” | Mărturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă

Ora 3:30, spaţiul aerian al Turciei. O aeronava Tarom ce venea dinspre TelAviv spre Bucureşti aterizează de urgenţă pe aeroportul din Instanbul, după ce personalul de urgenţă al avionului anunţă cei 88 de călători că este o problemă de securitate.

”Nu a fost bine. Cum mă simt? Groaznic. Nu ştiu cum să spun, dar a fost foarte înfricoşător. Prietena mea e de aceeaşi părere”, a mărturisit un tânăr.

”Am fost surprinşi, nimeni nu ne-a zis ce se întâmplă înainte. A fost foarte greu pentru noi, am petrecut 9 ore în Istanbul”, a declarat un alt pasager.Odată aterizată, nava a fost verificată de poliţişti, sub privirile confuze ale călătorilor, care încă nu ştiau de ce au aterizat de urgenţă.

”Pilotul şi echipajul de zbor nu ne-au ajutat, doar au început să ne streseze foarte tare, ne-am speriat, nu ştiam ce o să se întâmple”, spune ul alt pasager.

”Echipajul de zbor nu ne-a ajutat, nu ne-a oferit informaţii. Doar ţipau la mine de fiecare dată când întrebam ceva”, a mai mărturisit altă persoană.

Cei 88 de pasageri au fost cazaţi peste noapte la un hotel din Istanbul, iar astăzi, la ora 11:30, avionul a decolat spre destinaţie finală, Bucureşti.

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Germania, pe urmele Franței: Sindicatele din transporturi se pregătesc de grevă și forțează anularea unor trenuri și a unor zboruri de pe principalele aeroporturi

Germania se pregătește, luni, de perturbări majore în transportul la nivel național, după ce sindicatele au anunțat o greva de o zi în sectorul transporturilor. Toate trenurile pe distanțe lungi vor fi anulate precum și majoritatea celor regionale, potrivit operatorul feroviar german Deutsche Bahn citat de DW.

AEROPORTURI ÎN GERMANIA - MeisterJob

Decizia a venit după ce sindicatele EVG și Verdi au anunțat o greva menită să paralizeze secțiuni mari ale sistemului de transport public. Angajații din multe sectoare cer majorări semnificative ale salariilor pentru a ține pasul cu inflația constant ridicată.

„Acest lucru va afecta toate operațiunile feroviare germane, deoarece angajații din Deutsche Bahn și alte companii feroviare au fost chemați la greva”, a spus operatorul într-un comunicat. „Traficul pe distanțe lungi al Deutsche Bahn este, prin urmare, complet întrerupt”.

„Potrivit declarațiilor sindicatului, primele efecte ale grevei angajaților sunt posibile încă de duminică seară. Și marți, numeroase trenuri vor fi anulate din cauza efectelor grevei”, a adăugat acesta.

Compania i-a îndemnat pe pasageri să amâne călătoriile planificate pentru luni, acolo unde este posibil.

După anunțurile sindicatului, Aeroportul Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, a anunțat că va anula luni toate zborurile regulate.

Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat al țării, a declarat că nu vor fi zboruri de pasageri duminică și luni.

Cele două sindicate, reprezentând mii de muncitori, au cerut o greva majoră în transporturi, că parte a eforturilor lor pentru a obține salarii mai bune.

Acțiunea, care va dura o zi, va afecta trenurile, avioanele, transportul maritim și traficul local.

Aceste greve sunt cele mai recente dintr-o serie de proteste ale sindicatelor din transporturi din ultimele luni, în condițiile în care germanii se lupta cu o rată a inflației de peste 8% după ce în urmă invaziei Rusiei în Ucraina a crescut prețurile alimentelor și energiei.

Frank Werneke, șeful Verdi, a declarat că greva va avea un „efect masiv” în toată țară. Aproape 380.000 de pasageri „nu vor putea călători” din cauza grevelor, a avertizat ADV, asociația germană a aeroporturilor.

Aproximativ 120.000 de angajați Verdi care lucrează în toate aeroporturile germane, cu excepția Berlinului, lucrători de tranzit în șapte din cele 16 state ale Germaniei și lucrători din traficul rutier și portuar, sunt așteptați să participe la greva.

Greva este programată să înceapă luni la miezul nopții și va afecta serviciile pe tot parcursul zilei.

Aproximativ 2,5 milioane de oameni care lucrează în sectorul public sunt reprezentați de Verdi în negocierile salariale, iar 230.000 de lucrători de la Deutsche Bahn și companiile de autobuze sunt reprezentați de EVG.

EVG cere o creștere a salariului cu 12%, sau cel puțin 650 EUR pe luna, în timp ce Verdi cere o creștere a salariului cu 10,5% sau 500 EUR pe luna.

„Reprezentăm muncitorii care fac această țară să funcționeze și care sunt plătiți mult prea prost pentru a face acest lucru”, a declarat Werneke.

sursa

Un copil de 13 ani a pornit o mașină fără chei și a plecat la plimbare

Un minor în vârstă de 13 ani, care fugise dintr-un centru de plasament şi conducea un autoturism furat, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

ma sina de poliie cu girofar noaptea

„Deşi poliţistul Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ţinut cont de orele de program! O seară de plimbare, aparent liniştită a poliţistului prin oraş, s-a transformat într-o misiune. Mai exact, azi-noapte, la ora 22,20, pe Şoseaua Buzăului din municipiul Brăila, Marius, poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu pentru a interveni cât mai repede. În acest timp, copilul şi-a continuat deplasarea, fiind identificat de poliţişti pe Calea Călăraşilor, la intersecţie cu Bulevardul Dorobanţilor. Poliţiştii au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, care fugise dintr-un centru de plasament”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Sursa citată precizează că „surpriza poliţiştilor a fost şi mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat şi a găsit un autoturism cu portierele deschise”, pe care a reuşit să îl pornească fără a avea cheie, scrie Agerpres.

„Ce a urmat a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenţiei manifestată de poliţistul Marius, s-a sfârşit înainte de producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie. Pe această cale, dar şi în contextul Zilei Poliţiei Române ce urmează, îi mulţumim colegului nostru pentru spiritul civic de în comunicat.

Un expert în disfuncții hormonale oferă sfaturi utile celor care doresc să slăbească
Articolul anterior
În weekend, nu uita să muți acele ceasornicului cu o oră înainte
Articolul următor