Iuliana Beregoi pregătește un spectacol grandios la Sala Palatului, din București!

Cariera și faima Iulianei Beregoi sunt într-o ascensiune continuă. La doar 14 ani, moldoveanca face furori pe ambele maluri ale Prutului și se poate lăuda cu cei peste 500.000 de fani pe youtube, care îi admiră talentul și creația. Pe 30 noiembrie, tânăra adolescentă va susține primul său concert la Sala Palatului din București, spectacolul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor”.

separator
Tot atunci va fi lansat și filmul ,,Lara”, în care Iuliana debutează ca actriță și joacă rolul principal. Evenimentul are și un scop caritabil, Iuliana își îndeamnă fanii să vina la spectacol și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii mai puțini norocoși.

Iuliana a acordat un interviu unei reviste din România, în care a oferit mai multe detalii despre pasiunile și visele ei. Tânăra a dezvăluit că își dorește să ajungă un artist internațional și să cânte alături de Ariana Grande, fiind conștientă că pentru acest lucru are de muncit foarte mult, astfel încât să nu-și dezamăgească fanii.

,,Mă simt norocoasă că am ambii părinți mereu cu mine, care sunt atenți la nevoile mele. Și în primul rând managerii mei, Cătălin Dascălu și Alina Todașcă. Cred că Dumnezeu mi-a oferit talentul și șansa de a cunoaște oameni de valoare, care au crezut în mine și m-au ajutat să ajung până aici”, a spus Iuliana.
Chiar dacă este prinsă, mai mereu, în spectacole și repeteții, Iuliana își face timp și pentru recreere, reușind totodată să îmbine muzica cu școala.

,,Sunt o elevă exemplară, sigur că de fiecare dată îmi găsesc timp să învăț, pentru că învățătura este cea mai importantă! Materia mea preferată este matematica”, spune adolescenta. ,,Dacă nu sunt la școală pot să dorm foarte mult, să stau pe telefon. Ca orice copil ies și cu prietenii, pot să citesc o carte, să mă joc cu puii pisicii mele, să mă uit la un film”.

Cât despre iubire… și atenția fanilor de sex masculin care îi fac curte în spațiul virtual, tânăra vedetă afirmă:

,,Încerc să le răspund tuturor fanilor, dar nu am timp de „iubire”. Băiatul care ar vrea să mă cucerească ar trebui să arate ca Maluma sau ca actorul din filmul “The Vampire Diaries”, Stefan Salvatore (rade).

De curând, tânăra interpretă a lansat videoclipul piesei „Cine sunt eu?”, în care apar câteva imagini din filmul ,,Lara”. Datorită fanilor, artista a ajuns pe locul 6 în trending, ceea ce este un succes remarcabil.

sursa

Emmanuel Macron a stârnit indignare după ce și-a scos pe ascuns ceasul de lux la jumătatea unui interviu

Emmanuel Macron a stârnit indignare, după ce la jumătatea unui interviu despre schimbările puternic contestate ale sistemului de pensii și-a scos de la mână ceasul de lux.

Emmanuel Macron, uite ceasul, nu e ceasul FOTO Twitter

Unii telespectatori au observat acest gest și au constatat că ceasul purtat de Macron este unul de lux, conform The Guardian, citată de Adevarul.

„Arogant și disprețuitor” au comentat mulți francezi pe rețelele sociale, după ce au apărut informații că ceasul de la mâna lui Macron ar costa 80.000 de euro, în timp ce alte comentarii arată că ceasul valorează doar 2.400 de euro.

Apariția televizată a avut loc cu o zi înainte ca numeroși francezi să protesteze în toată Franța pentru a se opune măsurii guvernului care a majorat vârsta de pensionare de la 62 la 64 de ani.

„Președintele celor bogați nu și-a purtat niciodată atât de bine numele”

Gestul de a scoate discret ceasul, în timp ce mâinile sale erau sub masă în timpul interviului, a fost catalogat ca o dovadă că a vrut să-și ascundă ceasul și că este „președintele bogaților”.

Cu toate acestea, reprezentanții Palatului Élysée au încercat să pună capăt scandalului, spunând că Macron și-a scos ceasul pentru că acesta „zdrăngănea pe masă” în timp ce dădea interviul de 30 de minute în prime-time.

Înainte de a scoate ceasul, la aproximativ 10 minute de la începerea interviului, s-a auzit un zgomot când Macron și-a sprijinit mâinile pe masă, după care le-a pus sub masă. Când au ieșit, ceasul lipsea de la încheietura mâinii stângi.

Gestul a dus la o furie generalizată în legătură cu legea guvernamentală privind pensiile, o piatră de temelie a campaniilor electorale ale lui Macron din 2017 și 2022, iar clipul a devenit devenit viral.

Farida Amrani, deputat din partea partidului de stânga radical La France Insoumise (LFI), a declarat: „Am fost surprinsă. Președintele celor bogați nu și-a purtat niciodată atât de bine numele”.

Valoarea exactă a ceasului nu este cunoscută. Presa franceză a sugerat că acesta a fost fabricat de compania franceză Bell & Ross și a costat undeva între 1.600 și 2.400 de euro.

Într-o declarație, Palatul Élysée a transmis: „Președintele nu și-a scos ceasul pentru a-l ascunde, ci pentru că acesta se lovea puternic de masă. Zgomotul se aude clar doar cu câteva secunde înainte de începutul videoclipului partajat pe rețelele de socializare”.

Tatăl nevăzător îngrijit de fiul său de 11 ani va merge în Gemania pentru investigații medicale

Prezentatorul TV Anatolie Melnic, numit mai nou de internauți ,,omul faptelor bune”, a venit cu o veste emoționantă pe pagina sa de Instagram. Grație ajutorului și implicării sale, tatăl nevăzător îngrijit de fiul său de 11 ani, va putea merge în Germania pentru a efectua investigații medicale. Bărbatul a primit vestea cu bucurie.

„Hai să vă spun și o știre bună. Mai țineți minte istoria domnului nevăzător, pe care am încercat să-l ajutam, dar nu ne-a reușit aici? Am spus că aceea a fost prima repriză. Mergem pe repriza a doua. E vorba de Corina Cojocaru care s-a implicat și m-a ajutat atât de mult, încât Dumitru pleacă în Germania luni, la o consultatie la cel mai bun profesor din Germania. E ultima analiză, ultima șansă, ca să vedem dacă e posibilă operatia sau nu.”„Inițial trebuia să merg în Germania eu cu el, dar eu trebuie să stau lângă tata. O să mearga cineva in Germania acolo, e ultima șansă, cu Doamne ajuta…”, a declarat Anatolie.

Citește și: Un video emoționant, până la lacrimi, cucerește internauții moldoveni. Un tată orb luptă pentru fiul său și își recunoaște băiatul după forma ,,feței și mânuțelor”

Încă un deputat BCS părăsește fracțiunea

Încă un deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor părăsește fracțiunea parlamentară, dar și Partidul Socialiștilor. Este vorba despre Irina Lozovan, care a depus o cerere în acest sens la secretariatul Parlamentului, transmite IPN.

post-img

Într-o postare pe Facebook, Irina Lozovan menționează că oamenii au delegat deputații pentru ca aceștia să lupte pentru drepturile lor. „Spre regret, PSRM, care anterior eram cea mai mare forță de opoziție, nu poate supraviețui fără un lider”.

Irina Lozovan anunță că va activa în calitate de deputat independent și că se alătură Mișcării pentru Popor, din care fac parte mai multe formațiuni politice, inclusiv Partidul politic Șor.

Acum o săptămână, un anunț similar făcut și deputatul BCS Alexandr Nesterovschi. Acesta, la fel, a declarat că va fi deputat independent și că se alătură aceleiași Mișcări.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut, Gaik Vartanean a fost primul deputat care a părăsit fracțiunea BCS. Presa a scris că el părăsește PSRM și se alătură partidului lansat de Ion Ceban, Mișcarea Alternativă Națională.

Trucuri de frumusețe pe care orice femeie trebuie să le știe
Articolul anterior
Primul ,,prezentator TV digital” va prezenta știri non stop, la un post de televiziune din China. Video
Articolul următor