Jackie Chan a împlinit 67 de ani

Unul dintre cei mai renumiți actori ai planetei a împlinit 67 de ani, pe 7 aprilie.

Jackie Chan este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale în filme de acțiune, pentru stilul său acrobatic de luptă, darul de comedie, precum și pentru utilizarea tuturor tipurilor de „mijloace improvizate” în lupte.

De asemenea, Jackie Chan este implicat în muzică, cântă melodii în multe dintre filmele sale și lansează albume încă din anii 1980.

Jackie Chan a jucat în mai mult de 100 de filme, dintre care Rush Hour 1,2,3, Час Пик 1,2,3. „Доспехи Бога, 1,2,3″”Armour of God Шпион по соседству””The Spy Next Door”.

Jackie Chan joacă și astăzi în filme și execută de unul singur cele mai spectaculoase cascadorii. Are o energie pentru orice în această lume – are propria sa bază pentru cascadorii, regizează filme, scrie cărți, face lucrări caritabile. De exemplu, investește constant în construcția de școli și spitale pentru săraci, gestionează multe proiecte de afaceri.

Jackie este unul dintre cei mai bogați actori din lume – se estimează că averea sa ar ajunge la 370 de milioane de dolari, mai mare ca a lui Brad Pitt sau Will Smith.

Vera Brejneva și Constantin Meladze își doresc un copil împreună
Articolul anterior
Moldoveanca Elena Cîlcic a luat medalia de argint la Campionatele Europene de haltere
Articolul următor
Alte articole interesante