Japonezii au lansat focuri de artificii de pe vârful unui munte. Imagini care îți taie respirația!

Japonezii sunt extremi de inventivi și știu cum să surprindă oamenii din întreaga lume.

separator

Aceștia au lansat focuri de artificii de pe vârful muntelui Fujiyama. Filmul a adunat peste un milion de aprecieri și distribuiri, în doar câteva zile! Vezi aceste imagini cu adevărat uimitoare!

Mirele are 98, iar mireasa 95. Povetea impresionantă de dragoste a doi bătrânei care s-au cunoscut secolul trecut

După 75 de ani de căsnicie doi bătrânei americani spun că se iubesc la fel ca în prima zi.

Zeci de membri ai familiei Gorman s-au adunat să celebreze o căsnicie cum nu sunt multe și, firește, pe eroii ei: Robert, de 98 de ani, și Anne-Marie, de 95.

S-au cunoscut în anii `40 ai secolului trecut, imediat ce Robert s-a întors de pe front. S-au căsătorit după doi ani și au crescut doi copii biologici, și unul adoptat, scrie protv.ro.

La nunta de diamant au stat la loc de cinste Biblia, pe care și-au jurat fidelitate în urmă cu 75 de ani, dar și ornamentul tortului de atunci.

Reacția lui Joe Biden când o jurnalistă i-a spus că 70% dintre americani îl consideră prea bătrân să mai candideze

Tema vârstei președintelui american Joe Biden care și-a anunțat recent candidatura pentru un al doilea mandat este intens dezbătură de americani. O jurnalistă l-a întrebat miercuri pe Biden ce le răspunde americanilor care spun că e prea bătrân.

joe biden se simte bine

„Ați spus că întrebările despre vârsta dumneavostră sunt legitime și că răspunsul dumneavostră va fi întotdeauna „doar fii atent la mine”, dar țara urmărește și sondajele recente care arată că 70% dintre americani cred că nu ar trebui să mai candidați. Ce le răspundeți ?”, a fost întrebarea jurnalistei la conferința de presă pe care Joe Biden a susținut-o la Casa Albă alături de omologul său sud-coreean Yoon Suk-yeol.

Prima reacție a lui Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost să râdă, apoi a spus: „Mă simt bine!”

 „Sunt încântat de această perspectivă”, a adăugat Joe Biden. „Ceea ce se întâmplă în următorii doi, trei, patru ani va determina cum va arăta următorul deceniu”, a adăugat liderul administraţiei de la Washington.

Întrebat despre Donald Trump, 76 de ani, preşedintele Biden a afirmat: „Îl cunosc bine şi ştiu pericolul pe care îl reprezintă pentru democraţia noastră”.

sursa

Hyundai își vinde fabricile din Rusia. Producția de mașini suspendată de anul trecut

Grupul sud-coreean Hyundai Motor intenţionează să părăsească Rusia şi să-şi vândă fabricile de producţie de acolo unei companii kazahe, a informat miercuri presa sud-coreeană, citată de Reuters.

Postul sud-coreean de televiziune MBC a relatat că negocierile pentru vânzarea fabricilor Hyundai din Rusia sunt în etapa finală, adăugând că producătorul auto aşteaptă aprobarea finală din partea guvernului rus.

”Este adevărat că sunt în desfăşurare discuţii cu privire la vânzare, dar nu s-a decis nimic”, a spus Hyundai Motor, potrivit postului TV.

În martie, Hyundai Motor a declarat că analizează ”diverse opţiuni” pentru operaţiunile sale din Rusia.

Multe fabrici din Rusia au suspendat producţia şi au concediat lucrători din cauza penuriei de echipamente de înaltă tehnologie, ca efect al sancţiunilor şi al exodului producătorilor occidentali de când Moscova a invadat Ucraina anul trecut.

Hyundai Motor şi-a suspendat operaţiunile din Rusia anul trecut.

Grupul, împreună cu afiliata Kia, se numără printre cei mai mari 10 producători auto din lume după vânzări şi construia aproximativ 200.000 de vehicule pe an în Rusia, aproximativ 4% din capacitatea sa globală de producţie.

Alături de Renault, Hyundai şi Kia au fost printre primele trei mărci din Rusia în funcţe de vânzări, înainte de război. Acum, pe măsură ce jucătorii globali s-au retras, mărcile chineze le înlocuiesc în economia de război a Rusiei.

O mare companie își retrage de pe piață mai multe loturi de prezervative, pentru că nu au trecut testele durabilității
Articolul anterior
Citate despre dragoste semnate de Lucian Blaga
Articolul următor