Jennifer Lopez demonstrează că nu este o divă arogantă! Uite ce gest impresionant a făcut înainte de Sărbători.

Crăciunul pare a fi sărbătoarea preferată a lui Jennifer Lopez, așa că artista s-a gândit să împartă bucuria sărbătorilor și cu cei mai puțin norocoși.

separator

Cântăreața vrea să strângă bani în scopuri caritabile și s-a gândit că unde sunt mulți, puterea crește. Jennifer a făcut un scurt clip, în care apare alături de cei doi copii ai săi și îi roagă pe fanii săi din întreaga lume să doneze o sumă modestă de bani în scopuri caritabile.

„Dacă fiecare dintre voi ar da doar un dolar sau mai mult, dacă vă simțiți generoși, cinci dolari ar fi ideal, am putea să facem ceva ce nu s-a mai realizat până acum”, spune J. Lo în videoclip.

Pentru a-și stimula fanii să contribuie la cauza sa nobila, Jennifer a promis că fiecare contribuitor va fi automat înscris într-un concurs, iar câștigătorul va câștiga o excursie în Porto Rico, unde va avea loc ultimul show din cadrul turneului „Dance Again World Tour”.

„Haideți să intrăm în spiritul Crăciunului și să fim parte din cel mai mare cadou de Crăciun care a existat vreodată”, a adăugat vedeta. 

www.acasatv.ro

Ultimul rol al actriței Natalia Custinscaia
Articolul anterior
Reprogramarea imunității a salvat viața unui copil
Articolul următor