Jennifer Lopez s-a reunit cu Ben Affleck. ,,E fericită lângă el”, conform presei de peste Ocean

Jennifer Lopez s-a reunit cu Ben Affleck. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a plecat într-o călătorie romantică cu Ben Affleck. Apropiații artistei au vorbit despre cei doi.

Actorul din thrillerul „Gone Girl” a dus-o pe Jennifer Lopez într-o stațiune de schi de lux din Montana. Ben deține acolo o cabană pitorească. Cuplul a luat un avion privat și s-au întors din călătorie weekendul trecut, după o săptămână petrecută la munte.

Cei doi actori au fost surprinși în mașină, în timp ce părăseau pista cu bagaje.

„A petrecut câteva zile cu Ben în afara orașului. Au o legătură puternică. Totul s-a întâmplat rapid și luminos, iar Jennifer este fericită!”, a explicat o sursă apropiată artistei pentru Daily Mail.

Alex Rodriguez ar fi aflat deja despre reuniunea fostei iubite cu vechiul ei prieten. ,,Alex este șocat de faptul că Jennifer a plecat. Chiar a crezut că se poate înțelege cu ea. El a contactat-o, dar ea a fost foarte succintă cu el”, a mai povestit sursa jurnaliștilor. Jucătorul de baseball este dezamăgit de situație, a spus interlocutorul.

Jennifer Lopez s-a despărțit recent de jucătorul de baseball american Alex Rodriguez după patru ani de relație.

Și viața personală a lui Ben s-a schimbat. La începutul acestui an, s-a despărțit de Ana de Armas, în vârstă de 33 de ani, după un an de relație.

O groapă în sectorul Buiucani, în care ar ,,putea încăpea un om aflat în picioare”
Articolul anterior
Atac armat într-o școală din Rusia. Cel puțin 13 morți
Articolul următor
Alte articole interesante