Jennifer Lopez și-a șters toate fotografiile de pe Instagram, iar conturile de social media au poză neagră la profil

Cântăreața nu a făcut nicio declarație, dar presa și fanii cred că ar putea urma un anunț major în ceea ce privește cariera artistei.

Fără nicio explicație, fotografiile de profil ale conturilor din rețelele sociale ale actriței și cântăreței Jennifer Lopez au devenit negre, iar postările de pe Instagram au fost șterse în totalitate, potrivit Variety citat de adevarul.ro.

Contul de Instagram  al lui J Lo are cel mai mare număr de urmăritori dintre toate platformele în care vedeta este prezentă: 227 de milioane de fani.

Conturile de Twitter (45,4 milioane de urmăritori) și TikTok (15,4 milioane) ale lui J. Lo au înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost șterse. Pe Facebook, unde are 60 de milioane de urmăritori, și-a actualizat fotografia de profil și fotografia de copertă cu o imagine neagră, inscripționată cu semnătura ei, „Lennifer Lopez“.

Un reprezentant al lui Lopez a refuzat să comenteze aceste schimbări. În trecut, au existat cazuri similare ale unor celebrități care și-au „golit“ conturile de pe diverse platforme social media înaintea unui anunț major despre carieră, cum ar fi lansarea unui album.

Cel mai recent album de studio al cântăreței, „A.K.A.“, a fost lansat în 2014. Ea a mai jucat în comedia romantică ”Marry Me” cu Owen Wilson, iar cel mai nou proiect cinematografic al său este filmul „Shotgun Wedding“, a cărui lansare este programată în decembrie. În 2021, ea a lansat o linie de produse cosmetice de îngrijire a pielii, JLo Beauty. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară.

Volodimir Zelenski, desemnat ”Personalitatea anului” de Financial Times: ”Sunt mai mult responsabil decât curajos. Urăsc să dezamăgesc oamenii”

Volodimir Zelenski a fost desemnat „Personalitatea anului” de Financial Times. Președintele ucrainean a spus că este „mai mult responsabil decât curajos”, adăugând că urăște „să dezamăgească oamenii”, scrie adevarul.ro.

Financial Times l-a comparat pe Zelenski cu „Churchill al epocii rețelelor de socializare”.

„Sunt mai mult responsabil decât curajos… Pur și simplu urăsc să dezamăgesc oamenii”, a afirmat Volodimir Zelenski.

De ce îi este cel mai dor de când a început războiul

Într-un interviu acordat publicației care l-a desemnat „Personalitatea anului”, președintele ucrainean a spus că, după nouă luni în luptă cu Rusia, îi este dor să meargă la pescuit cu fiul său, notează The Guardian.

„Vreau doar să prind un crap în râul Nipro”, a spus Zelenski, în acest context.

Explozii pe două aerodromuri militare rusești. Sunt trei morți și două bombardiere Tupolev avariate

Luni dimineața, 5 decembrie, o dronă s-a prăbușit pe pista aerodromului Engels-1, din regiunea rusească Saratov, provocând o explozie care a distrus două bombardiere Tu-95. De asemenea, în apropiere de Ryazan, un camion cu combustibil a sărit în aer, ucigând trei oameni, potrivit publicației independente ruse Meduza.

Canalul de Telegram Sirena notează că locuitorii din Engels și Saratov au auzit o explozie puternică la aproximativ ora 6 dimineața.

Bloggerul de opoziție ucrainean Anatolii Șarii, care are o poziție publică pro-rusă, precum și consilierul șefului Ministerului de Interne ucrainean, Anton Gerașcenko, au publicat videoclipuri care ar arăta atacul asupra aerodromului din Engels.

În plus, agenția de propagandă a Federației Ruse RIA Novosti relatează că un camion cu combustibil a luat foc pe aerodromul de lângă Ryazan, după ce a avut loc o explozie. În urma incidentului, trei persoane au murit și alte șase au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă, după cum relatează și Kommersant. „A avut loc o aprindere a unui camion cu combustibil, în urma unei explozii. Potrivit informațiilor preliminare, nouă persoane au fost rănite, trei dintre ele au murit”, a precizat reprezentantul serviciilor de urgență. Explozia a avariat și aeronava lângă care se afla cisterna. Ce a provocat explozia nu e clar deocamdată.

Aerodromul Engels este situat la o distanță de 750 km de granița cu Ucraina. De aici, armata rusă lansează atacuri cu drone asupra orașelor ucrainene.

sursa: www.libertatea.ro

Municipalitatea a cheltuit două milioane de lei pentru deplasări

Peste două milioane de lei, atât s-ar fi cheltuit din bugetul municipal pentru deplasările peste hotare ale primarului Ion Ceban și ale angajaților din Primărie, în ultimele nouă luni. Informația a fost oferită de consilierul municipal liberal, Ion Cebanu, care crede că e o sumă enormă, ținând cont de situația din țară, iar banii s-ar fi putut cheltui în ajutorul bătrânilor, de exemplu, scrie TV8.

Jurnaliștii de la TV8 au încercat de câteva luni să obțină un răspuns clar la întrebarea câți bani se cheltuie din bugetul municipal pentru deplasările peste hotare ale lui Ion Ceban. Aceștia au expediat și o solicitare pe data de 15 septembrie.

Deși termenul de răspuns este de 30 de zile lucrătoare, aceștia au primit un răspuns, abia în data de 23 noiembrie. În solicitare am scris clar că avem nevoie de cifre exacte despre prețul pentru transport, cazare sau mâncare. 

„Cheltuielile de deplasare au fost asigurate, în mare parte, din contul părților care au remis invitațiile.”

A fost scris în explicația primăriei. În aceeași zi am mai trimis o solicitare în care am cerut să ni se spună cifra exactă a celeilalte părți, adică, când se călătorește din contul primăriei, despre care nu se spune nimic în răspunsul la solicitarea jurnaliștilor. Dar nu am primit, până acum niciun răspuns. 

Sistemul de sănătate din Moldova mai are nevoie de 55 de generatoare
Articolul anterior
Întâlnire secretă între Rusia și Ucraina. Ce au negociat reprezentanții celor două țări în cadrul discuțiilor din Emiratele Arabe Unite
Articolul următor