Jessica Biel apare pentru prima dată într-un videoclip al lui Justin Timberlake

Sunt soț și soție de cinci ani, dar abia acum Justin Timberlake a reușit să o convingă pe Jessica Biel să apară într-un videoclip de-al lui. Jessica Biel este protagonistă în videoclipul piesei Man of the Woods, care abia a fost lansat.

separator

Justin dansează prin pădure, în drum spre locul de întâlnire cu Jessica. După un shot de tequila, cei doi se urcă într-o barcă cu vâsle și sunt transportați ca prin minune pe ringul de dans din interiorul unei căsuțe rustice. Jessica valsează cu soțul ei, își fac apariția o mulțime de clone de-ale lui Justin, iar clipul se încheie cu cei doi soți plecând fericiți, în pași de dans.

sursa

Un copil de 4 ani, internat în stare gravă după ce a căzut de la înălțime

Un copil de 4 ani se află în stare gravă la spitalul din Bălți după ce a căzut de la înălțime. Polițiștii au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 14:40, despre faptul că un copil a căzut de la etajul 7 al unui bloc de locuit din municipiul Bălți.

La fața locului imediat s-a deplasat conducerea IP Bălți și grupul operativ de serviciu. Copilul însoțit de mamă au fost transportați la spital.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, iar copilul sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

În acest moment copilul se află în spitalul din Bălți, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze.Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.❗️#Poliția vine repetat cu un apel către părinți ✅Supravegheați în permanență copiii, în special dacă locuiți la bloc;✅ asigurați-vă că micuții nu au acces la geam;✅ montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor;✅ dacă nu sunteți lângă copil, chiar și pentru câteva clipe, închideți toate geamurile.

Igor Boțan: Va cădea o nouă cortină de fier între țările civilizate și Rusia

Emiterea mandatului de arestare pe numele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, deja își face simțite efectele. Consecințele acestui demers vor fi pe termen lung și ar putea schimba perspectivele politice nu doar în Rusia, dar și pe plan internațional, inclusiv Republica Moldova.

Igor Botan: Election reform could be done in Moldova | IPN

O opinie în acest sens a fost exprimată de expertul permanent al proiectului Igor Boțan, în cadrul dezbaterii publice cu tema „Mandat de arestare pentru Putin: efecte pentru Rusia, Ucraina, Moldova și Europa”, transmite ipn.md.

„Primul efect este unul comportamental. Mesajul pentru Vladimir Putin este foarte clar. În privința domniei sale există acest mandat de arestare. Cât privește elitele rusești, probabil, fac planuri pentru țara lor și pentru ei personal, contează foarte mult cum vor decide să se comporte în această situație. Înțelegem că în Rusia avem un regim autoritar, aproape dictatorial, aici nu există mult spațiu de interpretare. S-ar părea că pozițiile președintelui Vladimir Putin rămân foarte puternice, că Rusia este o țară cu resurse foarte mari și își poate permite autoizolare, dar mesajul este pentru elite, ce vor decide elitele în această situație care într-un fel condamnă țara la autoizolare sau la cooperare cu un șir de țări care, prin dezvoltarea lor extraordinară, pot fi periculoase pentru Rusia”, spune Boțan.

Potrivit expertului, Rusia poate deveni un fel de anexă pentru state foarte dezvoltate, cu economii în creștere cum sunt China sau India. „Noi înțelegem că elitele rusești nu asta își doreau pentru țara lor, deci sunt în mare dilemă. Pentru simplii cetățeni, cei care vor trebui să participe la alegeri, de asemenea, este o mare dilemă: ce aleg ei pentru țara lor, pentru viitorul copiilor lor. Este un lucru extrem de complicat, iar din cauza președintelui Putin țara a fost pusă în această situație. A fost distrus prestigiul pe care l-a avut Rusia. Orice am spune despre Rusia, dar a fost o țară cu un prestigiu extraordinar, care a fost creat pe parcursul secolelor. Pornind de la influența pe care a avut-o în domeniul economic, în domeniul științific”, a declarat Boțan.

Igor Boțan anticipează că această situație va avea un impact extraordinar pe plan internațional. „Există voci care spun că va cădea o nouă cortină de fier între țările civilizate, care respectă normele dreptului internațional și Federația Rusă cu aliații săi. Apar țări care sunt beneficiare ale acestei situații, care vor profita de situația complicată a Rusiei pentru a stoarce din ea beneficii economice”, a mai adăugat Igor Boțan.

Igor Boțan spune că de această decizie sunt afectate și partidele de opoziție din Republica Moldova, care au legături cu partidul de guvernământ din Rusia, condus de Vladimir Putin. Acum, acești politicieni au luat apă în gură și nu știu cum să explice alegătorilor săi care sunt perspectivele colaborării cu spațiul eurasiatic și dacă mai există astfel de perspective.

„Noi avem în Republica Moldova clasă politică și partide care au demonstrat un comportament foarte ciudat. Pe de o parte, avem partidele pro-europene care au spus că este un război de agresiune și, pe de altă parte, am văzut șirul de partide de opoziție care au preferat să se prefacă că nu observă ce se întâmplă în preajma noastră. Practic refuză să vorbească despre tragedia prin care trece poporul ucrainean. Acest lucru ne vorbește despre eventualele perspective politice pentru Republica Moldova. Partidele care au pledat constant pentru integrarea euroasiatică s-au pomenit într-o situație foarte dificilă. Pe de o parte, nu au curajul să comenteze și să explice ce se întâmplă în Ucraina, de altă parte, nu pot să ofere cetățenilor o perspectivă de viitor în uniunea economică euroasiatică. Să nu uităm că noi avem partide care au acorduri de cooperare cu partidul lui Putin. În mod normal, societate ar trebui să-i întrebe pe acești politicieni ce vor face mai departe? Partea bună este că autoritățile Republicii Moldova se aliniază la politicile pe care le promovează Uniunea Europeană și asta înseamnă o nouă epocă istorică”, a mai spus Boțan.

Dezbaterea la tema „Mandat de arestare pentru Putin: efecte pentru Rusia, Ucraina, Moldova și Europa” este ediția a 278-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”. Proiectul este susținut de către Fundația germană „Hanns Seidel”.

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident, a mers în vizită la un cunoscut vlogger de la noi

Marcela Paladi și vloggerul Dan Ioniță sunt vechi prieteni. După năpasta care s-a abătut asupra tinerei, Dan încearcă să își susțină moral prietena oferindu-i ajutorul său. Vloggerul a publicat o poză alături de Marcela făcută acum 7 ani.

Internauții s-au întrebat dacă nu cumva cei doi au avut o relație de dragoste. „Dar voi cum credeți, privind această fotografie?”, a răspuns vloggerul, fără a oferi detalii exacte.

Ieri, Marcela Paladi l-a surprins pe Ioniță, făcându-i tânărului o vizită la magazin. „O vizită surpriză!”, a scris Dan pe rețelele de socializare.

Amintim că Marcela Paladi, în vârstă de 25 de ani, a rămas fără picioare după ce un șofer a lovit-o în plin pe viaductul din Chișinău, în noaptea de 5 spre 6 februarie. Tânăra se pregătește să meargă în Germania pentru protezare.

Eurovision România: cine sunt cei 3 concurenți care vor evolua în finala concursului
Articolul anterior
O minoră de 12 ani a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Familia cere ajutor!
Articolul următor