Jessica Biel ,,dă vina” pe Justin Timberlake pentru ridurile ei

Jessica Biel și Justin Timberlake formează un cuplu din 2012. În această perioadă, actrița care arată de milioane susține că i-au apărut multe riduri de expresie, iar vinovatul e doar actorul și artistul cu care-și împarte viața.

separator
Joia trecută,  Justin Timberlake a împlinit 31 de ani, iar Jessica Biel i-a adus un omagiu cum nu se poate mai frumos soțului ei, scriind pe o rețea de socializare:

”Începând cu zilele în care făceam ședințe subacvatice într-un costum de baie roz, care acum mi se pare de tot râsul, ai adus în viața mea atâta bucurie și atât de mult râs încât pe tine dau vina pentru ridurile de expresie din jurul gurii!”.

”Dar nu aș renunța la ele pentru nimic în lume! Le port cu mândrie, știind că sunt ea mai norocoasă persoană, cea care are onoarea de a-ți auzi glumele, cuvintele, vocea, în fiecare zi din viața mea”, a continuat Jessica Biel, acesta fiind modul în care i-a urat ”La mulți ani!” soțului ei.

 

Jessica și Justin au împreună un băiețel, Silas Randall Timberlake, și toată lumea așteaptă ca, dintr-un moment în altul, actrița să rămână din nou însărcinată.

sursa

Un microbuz a intrat într-un pilon pe podul de pe strada Ismail
Articolul anterior
Australia, lovită de ploi musonice! Un fenomen care survine la 100 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante