Jessica Biel ,,dă vina” pe Justin Timberlake pentru ridurile ei

Jessica Biel și Justin Timberlake formează un cuplu din 2012. În această perioadă, actrița care arată de milioane susține că i-au apărut multe riduri de expresie, iar vinovatul e doar actorul și artistul cu care-și împarte viața.

separator
Joia trecută,  Justin Timberlake a împlinit 31 de ani, iar Jessica Biel i-a adus un omagiu cum nu se poate mai frumos soțului ei, scriind pe o rețea de socializare:

”Începând cu zilele în care făceam ședințe subacvatice într-un costum de baie roz, care acum mi se pare de tot râsul, ai adus în viața mea atâta bucurie și atât de mult râs încât pe tine dau vina pentru ridurile de expresie din jurul gurii!”.

”Dar nu aș renunța la ele pentru nimic în lume! Le port cu mândrie, știind că sunt ea mai norocoasă persoană, cea care are onoarea de a-ți auzi glumele, cuvintele, vocea, în fiecare zi din viața mea”, a continuat Jessica Biel, acesta fiind modul în care i-a urat ”La mulți ani!” soțului ei.

 

Jessica și Justin au împreună un băiețel, Silas Randall Timberlake, și toată lumea așteaptă ca, dintr-un moment în altul, actrița să rămână din nou însărcinată.

sursa

Fiica de 11 ani a unei celebre artiste nu are un telefon mobil

Pink i-a interzis fiicei sale de 11 ani să folosească rețelele sociale. Artista a dezvăluit că Willow este singurul copil din clasa ei care nu are un telefon mobil.

Artista este mamă a doi copii. Jameson, în vârstă de șase ani, este cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu soțul ei, Carey Hart. Ea și-a împărtășit temerile potrivit cărora copiii ei vor fi hărțuiți și a spus că vrea doar să îi protejeze. Uneori împărtășește momente cu copiii ei pe social media, scrie alephnews.ro.

Cântăreața a declarat: Copiii mei nu au telefon. Fiica mea este singura fată de 11 ani din clasa ei care nu are unul. Este greu. Mulți dintre prietenii mei își au copiii pe TikTok, iar eu nu”.

Are o mulțime de ochi pe ea”, a spus artista în vârstă de 43 de ani, adăugând că sănătatea mintală a copiilor ei este mai importantă decât faptul că prietenii ei de la școală cred că este cool”.

Dezvăluind singurul lucru pe care Willow îl poate face pentru a-i dovedi mamei sale că se înșeală, Pink a spus: Am spus clar că, dacă puteți prezenta informații dintr-o sursă de încredere care îmi spune că social media este bună pentru voi, atunci puteți să o folosiți.”

Pink își promovează în prezent noul album Trustfall, la care a lucrat timp de trei ani. Cei doi copii ai ei vor pleca din nou cu ea, deoarece întotdeauna pleacă în turneu ca o familie.

Pădurile montane dispar într-un ritm alert, arată un studiu. Care sunt cele mai afectate zone

Exploatarea forestieră, incendiile şi agricultura provoacă dispariţia pădurilor montane într-un ritm tot mai alert, arată un studiu publicat vineri, informează AFP.

Munții Călimani: regatul sălbatic al pădurilor | ViataVerdeViu.ro

Munţii găzduiesc 85% din păsările, mamiferele şi amfibienii lumii, în special în păduri, ceea ce face ca pierderea acestora să fie alarmantă pentru biodiversitate.

Pădurile montane acopereau 1,1 miliarde de hectare în anul 2000, potrivit autorilor acestui studiu publicat în revista One Earth. Cu toate acestea, cel puţin 78,1 milioane de hectare – o suprafaţă mai mare decât cea a statului american Texas, reprezentând 7,1% din total, au dispărut între 2000 şi 2018, au determinat cercetătorii folosind date din satelit.

Ritmul dispariţiei pădurilor montane se accelerează: pierderile recente au fost de 2,7 ori mai mari decât la începutul secolului.

Zonele cele mai afectate (42% din total), unde ritmul dispariţiei e cel mai accelerat, sunt pădurile tropicale montane, zone vitale pentru biodiversitate şi refugiul a numeroase specii ameninţate.

Altitudinea şi pantele abrupte au limitat în trecut exploatarea acestor păduri de către oameni, notează cercetătorii. De la începutul secolului însă, ele au fost din ce în ce mai vizate pentru lemn şi agricultură, scrie Agerpres.

Exploatarea forestieră este responsabilă pentru 42% din pierderile de păduri montane, urmată de incendiile de pădure (29%), agricultura itinerantă (15%) şi agricultura permanentă sau semipermanentă (10%), se arată în studiu.

Potrivit cercetării, dispariţia pădurilor montane este cea mai pronunţată în Asia: 39,8 milioane de hectare, adică puţin peste jumătate din totalul pierderilor.
 

Ucraina, amenințată cu apocalipsa. Prigojin: ,,Încă 30.000 de tineri vor fi rectrucați până la jumătatea lunii mai”

După ce s-a aflat că gruparea Wagner duce o acută lipsă de soldaţi, fiind nevoită să recruteze apelând inclusiv la site-uri porno, „bucătarul lui Putin” se umflă-n pene şi spune că va rezolva criza de personal militar.

Imaginea articolului Prigojin ameninţă Ucraina cu Apocalipsa: voi recruta încă 30.000 de oameni până la jumătatea lunii mai

Şeful grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că intenţionează să recruteze încă 30.000 de oameni până la jumătatea lunii mai.

Anunţul, relatează CNN și Mediafax, vine într-un mesaj video pe Telegram, în care Prigojin pretinde că recrutează 5-800 de bărbaţi pe zi, cu vârfuri de 1.200.

În ianuarie, Prigojin a încetat să mai recruteze în închisori. A anunţat recent că a deschis 42 de centre în toată Rusia, pentru a aduna sub steag noi mercenari destinaţi să lupte în Ucraina.

De asemenea, Wagner a apelat la Pornhub, în căutarea disperată de a reface gruparea paramilitară.

Un microbuz a intrat într-un pilon pe podul de pe strada Ismail
Articolul anterior
Australia, lovită de ploi musonice! Un fenomen care survine la 100 de ani
Articolul următor