Joacă volei de plajă şi ajută bolnavii incurabili. Alătură-te inițiativei Hospices of Hope Moldova!

Hospices of Hope Moldova invită toți doritorii să se înscrie la Cupa Hospices of Hope Moldova la Volei de Plajă, care va avea loc pe 3 august 2019, cu începere la 8.00 la Terenul specializat din Parcul Valea Morilor.

separator

Participă la Cupa de Volei de Plajă Hospices of Hope Moldova şi ajută bolnavii incurabili din Republica Moldova să trăiască cu demnitate şi fără durere!

Cupa este dedicată tuturor iubitorilor de volei care pot aduna o echipă de amatori formată din 4 jucători pe teren şi încă maxim 4 de rezervă. Participanţii sunt rugaţi să doneze 2.000 de lei de echipă în beneficiul bolnavilor incurabili sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile.

Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Pentru înregistrarea echipelor și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la cristina@hospicesofhope.md 060 394 306.

Evenimentul este organizat cu susținerea Ellation Moldovа şi Amdaris. Parteneri Strategici: Federaţia Moldovenească de Volei, Primăria Municipiului Chişinău, Pretura Centru a Municipiului Chişinău.

Cupa Hospices of Hope Moldova la Volei de Plajă este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28,000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.

Tragedie la Anenii Noi. Un tânăr a căzut de pe stâlp și s-a electrocutat
Articolul anterior
Încă un troleibuz, implicat în accident în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante