Johnny Depp vorbește despre despărţirea de Vanessa Paradis

1279609474_johnny_deppJohnny Depp  a vorbit pentru prima oară despre încheierea relaţiei cu Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, Lily-Rose (14) şi Jack (11).

separator

„Ultimii ani au fost cam grei“, a mărturisit starul din „Piraţii din Caraibe“ într-un interviu pentru revista „Rolling Stone“. „Uneori, erau momente chiar neplăcute, dar asta presupune o despărţire, cred, mai ales când sunt implicaţi şi copiii“, a continuat Johnny.

Faţă de despărţirile anterioare precum cea de Kate Moss sau Winona Ryder, actorul recunoaşte că cea cu Vanessa, a tratat-o cu mai multă maturitate. „Cu siguranţă nu mă bazam că alcoolul va uşura lucrurile“, referindu-se la imaginea sa din anii ’90, când se făcea praf în camerele de hotel.

johnny-depp-covers-rolling-stone-magazine-as-lone-ranger-tonto„Asta ar fi putut fi fatal. Am simţit că e de datoria mea să fiu conştient de situaţie, era ceva serios pe care trebuia să mă concentrez şi anume că copiii noştri vor fi bine“. Ceea ce s-a şi petrecut, Lily şi Jack fiind foarte OK cu despărţirea părinţilor lor, după cum a continuat Depp.

Actorul şi modelul de 40 de ani s-au despărţit în iunie 2012, după o relaţie de 14 ani, fără a fi căsătoriţi. Deşi s-au despărţit amiabil, se zvoneşte că mutarea din Franţa în L.A. i-a convins să urmeze vieţi separate. Johnny Depp are o relaţie cu Amber Heard, în prezent.

Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi regina consoartă Camilla, încoronaţi sâmbătă la Londra. Primele imagini!

La Londra a început evenimentul istoric de încoronare a Regelui Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi reginei consoarte Camilla. Procesiunea oficială de la Abaţia Westminster din Londra se aşteaptă să fie urmărită în întreaga lume.

Încoronarea noului monarh britanic va include o ceremonie religioasă, înrădăcinată în tradiţia monarhică seculară, şi trei zile de festivităţi în Marea Britanie, de sâmbătă până luni, declarată zi liberă.

Ambuteiaje kilometrice spre Crimeea. Ocupanții ruși fug masiv din Melitopol

„Spre Crimeea s-a format un ambuteiaj kilometric”, ocupanții fug din Melitopol. Primarul orașului, Ivan Fedorov, a spus că rușii ard documente și scot, în tiruri, bunuri furate din teritoriile ocupate ale Ucrainei.

„Oficiul de pașapoarte” al Federației Ruse din oraș, potrivit primarului, nu mai funcționează.

Invadatorii ruși sunt în panică. Ei fug în masă în Crimeea, transmite presa ucraineană.

Acest lucru a fost anunțat pe rețelele de socializare pe 5 mai de către primarul Melitopolului Ivan Fedorov.

„Există un ambuteiaj de mulți kilometri pe istmul spre Crimeea. Se conduc atât mașini de pasageri, cât și camioane inamice – ocupanții ruși scot din regiune bunurile furate”, a scris primarul.

Oficialul a spus că au fost observate autobuze în centrul Melitopolului ocupat temporar. Fedorov a adăugat ulterior că „oficiul de pașapoarte” al Rusiei din regiune a încetat să mai funcționeze în oraș. Potrivit acestuia, invadatorii au împachetat și scos echipamente tehnice și au ars documente.

„La Melitopol, calculatoarele și serverele biroului de pașapoarte ocupaționale și-au luat concediu pe perioadă nedeterminată”, a notat primarul.

De asemenea, potrivit lui Fedorov, în timpul zilei rușii au ars documente cu saci lângă clădirea poliției militare de ocupație.

14 moldoveni, printre care 6 copii, evacuaţi din Africa. MAEIE vine cu detalii

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că 14 moldoveni au fost evacuați din Sudan, în contextul situației de securitate din acel stat, scrie scrie jurnal.md.

„Având în vedere confruntările armate violente de pe teritoriul Sudanului, MAEIE a depus eforturi pentru a identifica cetățenii Republicii Moldova care necesită sprijin pentru evacuare. În acest sens, MAEIE notează că prin două curse avia, una către Franța și cealaltă către Federația Rusă, au fost evacuați 14 cetățeni ai țării noastre”, se arată în comunicatul emis de MAEIE.

În prezent, 13 cetățeni evacuați, printre care 6 copii, se afla la Moscova, unde au fost preluați și asistați de către responsabilii Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

MAEIE precizează că cetățenii evacuați sunt în siguranță, iar ministerul, în cooperare cu alte structuri ale statului, acordă sprijinul necesar acestor familii și identifică căile de repatriere.

Alla Pugaciova înșelată de Maxim Galkin cu o tinerică?
Articolul anterior
Cremele de protecție solară încetinesc îmbătrânirea premature a pielii
Articolul următor