Jubileu în Baden-Baden: Andrei Malahov a sărbătorit 50 de ani împreună cu soția sa, în cel mai luxos hotel din stațiunea germană

Pe 11 ianuarie, prezentatorul TV din Rusia Andrei Malahov a împlinit 50 de ani. Această dată specială a coincis cu un alt eveniment semnificativ – cea de-a 30-a aniversare a muncii în televiziune. Prezentatorul TV a preferat să sărbătorească alături de familia sa și cei mai apropiați prieteni.

De data aceasta și-a luat o scurtă vacanță și, împreună cu soția sa Natalia Shkuleva și fiul lor în vârstă de patru ani, au zburat la Baden-Baden, Germania. Aici cuplul a petrecut într-un hotel de lux, care are tot ce este nevoie pentru un stil de viață sănătos.

Potrivit kp.ru, familia s-a stabilit în luxosul hotel de cinci stele Brenners Park Hotel & Spa, care este considerat cel mai bun din Baden-Baden. Oferă un centru spa, piscină și sală de sport.

Camerele sunt decorate cu un lux elegant: marmură, mobilier de epocă. Iar restaurantele au un meniu pentru iubitorii de mâncare sănătoasă. O zi de ședere în acest hotel costă aproximativ 60 de mii de ruble de persoană.

Tragedie la Moscova. Un bărbat a fost strivit mortal, la spectacolul Tatianei Navka ,,Лебединое озеро”
Articolul anterior
Un șofer a lovit un pieton la Orhei și a dat bir cu fugiții
Articolul următor
Alte articole interesante