Juriul de la ”Românii au talent” a dezamăgit publicul de pe ambele maluri ale Prutului

miMihai Ungureanu și Ionela Țăruș, micii dansatori din Republica Moldova, au reușit să convingă românii din diferite colțuri ale lumii că sunt super talentați, dar nu și juriu de la ”Românii au talent”. Cu toate că au rămas impresionați de prestația lor, Andi Moisescu și Mihai Petre, au votat înpotriva lor și au trecut în finală trupa de dans ”WhoGonStopUs”.

separator

Faptul că juriul a votat în favoarea unor dansatori cu experiență și nu în susținerea talentului adevărat, căci numai copiii talentați pot să danseze atât de bine la doar 5 ani, au stârnit sute de nemulțumiri pe internet. Românii din diferite colțuri ale lumii au criticat juriul pentru nedreptate și votare aranjată.

Astfel, ediția de ieri a show-lui ”Românii au talent” a dezamăgit nu doar copilașii care și-au pus atâtea speranțe în această participare, ci și publicul care le aducea milioane de vizualizări. Chiar dacă nu au ajuns în finală, Mihai și Ionela vor continua să se perfecționeze și să lupte pentru titlul de cei mai talentați.

http://www.youtube.com/watch?v=SVDrnFymPnI

În următoarea semifinală de la ”Românii au talent”, printre semifinaliști se va număra moldoveanca Ana Munteanu, dar și Cornelia Tihon, tânăra care știe să cânte la  24 de instumente.

În marea finală de pe 10 mai, 15 concurenți se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. 

Natalia Bodiu

Zabaglione
Articolul anterior
Cât cer vedetele pentru a cânta la o nuntă privată!
Articolul următor
Alte articole interesante