Juriul de la ”Românii au talent” emoționați de o moldoveancă

268028_560200294013884_300357074_nDacă ai talentul să transmiți cele mai profunde emoții unei săli și unui juriu exigent, nu poți decât să fii apreciat și să mergi mai departe cu capul sus. Lectorul și pictorița Ana Munteanu din Chișinău a demonstrat că se poate face artă chiar și din nisip. A folosit nisipul și cântecul Mariei Tănase ”Cine iubește și lasă”, pentru a emoționa până la lacrimi juriul de la ”Românii au talent”. 

separator

ana munteanuCu ajutorul mâinelor ei fine, participanta a pictat în nisip o poveste tristă, punând accent pe trăsăturile fețelor îndurerate. Cu sinceitatea și emotivitatea, dar și cu talentul ei, pictorița din Chișinău a ridicat sala și juriul în picioare şi a primit 3 de ”DA”. Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre au rămas practic fără cuvinte în fața celor văzute în scenă. Iar la nici jumătate de oră de la prestația Anei, fotografia ei din scenă plasată pe fecebook a adunat circa 10.000 de like-uri și peste 500 de comentarii de apreciere.

Amintim, că Ana Munteanu este al treilea participant din Republica Moldova care reușește să cucerească juriul și publicul de la ”Românii au talent” Sezonul 3. În prima ediție din acest sezon al concursului ”Românii au talent”, alți concetățeni de ai noștri (colectivul ”Fantezia” și magicianul Andrei Andronache) au ridicat sala în picioare și au trecut în etapa următoare.

text: Natalia Bodiu

Moldovenii i-au ”bătut” pe ucraineni…
Articolul anterior
Surpriză pentru toate femeile de la NIKITA RINADI!
Articolul următor
Alte articole interesante