Jurnalista Maria Marian a absolvit Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie

După 6 ani de muncă și sacrificiu, Maria Marian și-a văzut împlinit visul de a urma studii la Medicină. Ea a susținut ultimul examen de licență la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. Jurnalista a vorbit despre acest pas important din viața și cariera sa.

,,6 ani, prieteni, 6 ani! Nu îmi vine a crede. Fericită până în al nouălea cer! Am reușit! Am reușit! Cu muuuulte provocări și momente fel de fel în cei 6 ani de studii zi de zi, dar sunt un om fericit! Mulțumesc mult, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”!

Mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit: Oameni buni, profesori de excepție, exemple demne de urmat, experiențe unice, colegi bravi și prieteni de-o viață! Am încheiat cu brio ultima etapă de studii! Azi am susținut ultimul examen, examenul de stat. O senzație pe care nu-mi găsesc cuvinte să o exprim.

Mulțumesc vieții pentru această oportunitate! Și familiei mele pentru că m-au răbdat. Și m-au susținut și au acceptat această provocare a mea! E atât de plăcut gustul succesului, mai ales după atâtea nopți nedormite”, a dezvăluit Maria Marian.

Felicitări, Maria Marian!

De Ziua internaţională a mediului, preşedintele Maia Sandu a participat la curățarea unei păduri din Vadul lui Vodă
Articolul anterior
Mii de moldoveni din dispora riscă să nu poată vota la alegerile parlamentare din 11 iulie. Numărul secțiilor de votare nu a fost majorat
Articolul următor
Alte articole interesante