Justin Timberlake s-a distrat de minune cu Obama

obama_si_jtPreşedintele Americii se-nţelege de minune cu

separator
Justin Timberlake. A dovedit-o zilele trecute la o recepţie de la Casa Albă, unde s-au amuzat foare tare.

Nu e prima întâlnire a artistului cu unul din cei mai puternici oameni ai planetei, la fel cum pentru soţii Obama nu e prima recepţie la care se bucură să invite vedete ale showbizului american. Tot în Salonul Albastru, în imediata apropiere a celor doi, Queen Latifah s-a întreţinut de minune cu Michelle Obama – în vreme ce Jay-Z şi Beyonce, alţi prieteni apropiaţi ai cuplului prezidenţial, şi ei invitaţi, au lipsit, din păcate, aflându-se în turneu.

O tânără din Rusia a reușit să adune aproape 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, pentru a-și face o perucă

Tânăra din Rusia a adunat peste 2 mii de fire de păr propriu, timp de 100 de zile, în ideea de a-și confecționa o perucă din păr propriu.

După fiecare spălare a părului, Iana Chesova îl colectează și îl piaptănă. Aceasta a vorbit despre intenția sa și a devenit celebră pe rețele cum ar fi TikTok si Instagram.

Lindsay Lohan, însărcinată pentru prima oară! Cum a făcut anunțul

Lindsay Lohan este însărcinată. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți pentru prima oară.

How Lindsay Lohan changed her fashion style after moving to Dubai: 'More  conservative'

Vestea că va deveni mamă vine la mai puțin de un an după ce Lindsay Lohan s-a căsătorit cu Bader Shammas. Cei doi au început să se întâlnească înainte de pandemie, iar logodna a avut loc în noiembrie 2021.

„Suntem foarte entuziasmați de sosirea noului membru al familiei noastre și așteptăm cu nerăbdare acest nou capitol al vieții noastre!”.

Postarea a adunat peste 978 mii de like-uri și peste 16 mii de comentarii pe Instagram. Actrița a fost felicitată de urmăritorii fideli, dar și de staruri precum Paris Hilton, Elizabeth Gillies, Bella Thorne etc.

În momentul în care  a fost cerută în căsătorie, cu un inel în valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrița le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram că este cea mai fericită femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta să fie una discretă, căsătorindu-se în secret.

„Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Tu m-ai găsit și ai știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp. Sunt uluită că ești soțul meu, viața mea și totul pentru mine. Fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi”, a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Tany Vander, imagini rare alături de mama și sora sa

Tany Vander și-a surprins urmăritorii virtuali cu imagini rare din sânul familiei. Vloggerița moldoveancă este urmărită de peste 220 mii de abonați pe Instagram, internauții s-au arătat curioși să facă cunoștință cu mama și sora acesteia.

Tany a publicat o poză de familie și i-a întrebat pe prietenii săi virtuali ce părere au despre femeile casei – seamănă acestea între ele?

Familia s-a reunit cu ocazia zilei de naștere a filui lui Vander. Adam a împlinit recent trei anișori.

Tany Vander este căsătorită cu omul de afaceri Vasili Lungo și împreună îl cresc pe unicul lor fiu.

Cum crezi că ar arăta vedetele de la Hollywood în marile picturi ale lumii! FOTO
Articolul anterior
Începe vara în stil japonez!
Articolul următor