Katalina Rusu, dezvăluiri emoționante despre ultima sa evoluare la Filarmonica Națională

Vedetele de acasă deapănă amintiri despre Filarmonica Națională. Pentru unii artiști edificiul a fost calea de debut, alții au evoluat de-a lungul anilor pe scena Filarmonicii și poartă în suflet cele mai frumoase momente. Interpreta Kătălina Rusu a publicat o poza cu ultima sa evoluție la Filarmonica Națională. O poză superbă care arată cât de prețios și plin de istorie era interiorul edificiului.

separator

Mai mult, vedeta era chiar însărcinată în acel moment și a realizat această fotografie impresionantă în interiorul Filarmonicii. Artista a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare:

,,… Ieri nu am putut scrie nimic, aveam un nod în gât și lacrimi în ochi, dar bine câ nici Melissa nu prea mă lasă să scriu… Toată noaptea am depănat în gânduri și vise amintiri, printre primele evoluări pe scena mare și anume cea a Filarmonicii Naționale. Câtă lume bună și frumoasă am întâlnit aici, oameni de valoare și dragi sufletului meu. Scumpul nostru Maestru Marian Stârcea, cel care mi-a citit sufletul și la pus pe portativ, cel care a fost acea stea călăuzitoare de la prima noastră colaborare și care m-a ajutat să cunosc alta lume buna și frumaosă. Doamna Svetlana Bivol, omulețul soare, nu pot să-mi închipui ce se întâmplă în sufletul dumneaei… 😔⁣
În Filarmonică nu a ars nici un lucru de al meu, a ars o bucățică din suflet… 💔⁣

Ultima mea evoluare pe scena Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”⁣, a menționat interpreta.

Cod galben de vânt puternic, în Moldova
Articolul anterior
Razii și amenzi aplicate în capitală cu scop de prevenire şi combatere a practicării prostituției
Articolul următor
Alte articole interesante