Kate Middleton a apărut pentru prima dată în fața armatei în postura de Prințesă de Wales

Prințesa de Wales, împreună cu soțul ei, au vorbit cu armata, sosită în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea Reginei, pe 19 septembrie.

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, soția Prințului William, a vizitat pentru prima dată Centrul de Antrenament al Armatei din Pirbright, Surrey, în calitate de Prințesă de Wales.

Regele Carol al III-lea a dat acest titlu fiului și norei sale după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Membrii seniori ai familiei regale au vorbit cu trupele Commonwealth care au fost trimise în Marea Britanie pentru a participa la funeraliile de stat.

Catherine a apărut într-o rochie neagră în stil militar de la marca britanică Catherine Walker & Co. Aspectul a fost completat cu o pălărie neagră Lock & Co.

Dintre bijuterii, Kate a ales cercei cu perle care au aparținut anterior Reginei. Părul prințesei era prins pe spate într-un mod elegant, iar fața ei era machiată subtil pentru a accentua strălucirea naturală a pielii.

În timpul discuției cu militarii, Prințesa de Wales a recunoscut că îi este încă greu să-și dea seama că până de curând țara a sărbătorit grandios Jubileul de platină al domniei Reginei, iar acum o deplânge.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Lista tuturor orașelor din lume unde poți face plimbări pe strada care poartă numele Chișinău
Articolul anterior
O fetiță de 11 ani a murit în urma unui atac rusesc cu rachete asupra orașului Chuguev
Articolul următor