Kate Middleton, avort spontan ținut ascuns!

kate_middleton_ducesa_cambridge_nastere_d0ebe3dff2C

separator
onform dezvăluirilor revistei Globe, Kate Middleton a suferit  un avort spontan. Evenimentul, povestit de apropiaţi ai cuplului regal, a avut loc la începutul anului 2012 şi a fost devastator atât pentru Ducesa de Cambrigde, cât şi pentru prinţul William.

Ba mai mult, în acea perioadă, Camilla Parker-Bowles, soacra lui Kate cu care a avut mereu relaţii tensionate, le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi că tânăra mireasă nu poate avea copii: „Anumite complicaţii medicale din adolescenţa lui Kate reprezintă un veritabil avertisment în ceea ce priveşte posibilitatea ei de a avea copii”.

Nefericita întâmplare este adusă în discuţie în aceste zile când Kate Middleton aşteaptă să nască primul ei copil. Presa nu poate să nu ia în calcul posibilele urmări ale avortului, mai ales că, la începutul sarcinii, ducesa a fost internată de urgenţă, medicii temându-se pentru o nouă păierdere a sarcinii.

Din fericire, atent supravegheată, sarcina lui Kate Middleton a evoluat bine, iar acum este aşteptată venirea pe lume a primului bebeluş al cuplului.

Kate, în vârstă de 31 de ani, va naşte la spitalul St. Mary, unde s-au născut prinţii William şi Harry. Indiferent dacă va fi fată sau băiat, copilul este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra.

Sursa

Poveste indiană! Declarația Iuliei Vântur referitor la relația cu Salman Khan
Articolul anterior
Stas Pieha s-a căsătorit pe ascuns! Vezi cum arată mireasa
Articolul următor
Alte articole interesante