Kate Middleton și Prințul William, în ținute de gală răvășitoare la un important eveniment dedicat protecției mediului

Prințul William și Kate Middleton au participat la Earthshot Prize Awards Ceremony în Londra, iar ținutele lor au tras atenția tuturor fotografilor prezenți la eveniment.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au apărut împreună pe covorul verde la Ceremonia de Decernare a Premiilor Earthshot care a avut loc la Londra. Ducii de Cambridge au impresionat publicul larg cu ținutele lor de gală, potrivit Daily Mail.

Prințul William a purtat un sacou de catifea de culoare verde închis, care le-a amintit criticilor despre ținuta impunătoare purtată de James Bond în celebrele sale filme. La acest sacou, el a asortat o pereche de pantaloni negri și o maletă neagră. Soția sa, Ducesa de Cambridge, a purtat o rochie diafană, marca Alexander McQueen.

Rochia gri, cu centură aurie în talie, a făcut-o pe Kate să strălucească de eleganță și feminitate. Cu părul aranjat în bucle lejere, Kate a fost una dintre cele mai frumoase prezențe de pe covorul verde, atrăgând atenția prin delicatețea și feminitatea ei.

Ducele și Ducesa de Cambridge, amândoi în vârstă de 39 ani, au mers unul lângă altul pe covorul verde la marele eveniment de la Palatul Alexandra, un eveniment ambițios al cărui temă fundamentală a fost protejarea mediului înconjurător.

sursa

Două ambulanțe moderne, în stare perfectă, donate de Italia au ajuns la Chișinău
Articolul anterior
Germania anunță sfârșitul lockdown-ului. Când se vor ridica restricțiile
Articolul următor
Alte articole interesante