Katy Perry și Orlando Bloom au renunțat complet la alcool. Cât timp și-au propus să reziste?

Katy Perry a dezvăluit, de curând, că a făcut un pact cu partenerul ei de viață, Orlando Bloom, să nu mai consume alcool. Cât timp și-au propus vedetele să reziste fără să bea băuturi alcoolice?

image

Indiferent de cantitate, consumul de alcool reprezintă un pericol pentru sănătate. Alcoolul alterează percepțiile, emoțiile, mișcările, vederea și auzul persoanei, duce la scăderea sistemului imunitar și favorizează apariția kilogramelor în plus. Pe termen lung, consumul abuziv de alcool duce la instalarea anumitor boli, așa cum sunt cele cardiace, boli ale ficatului și depresie. 

„Azi, am cinci săptămâni‟

Conștientă de efectele nocive ale consumului de alcool, artista Katy Perry (38 de ani) a făcut un pact cu soțul ei, actorul Orlando Bloom (46 de ani), să nu mai consume băuturi alcoolice pentru trei luni de zile. În timpul unui eveniment la Mister Paradise din New York, cântăreața a vorbit despre obiectivul său și a mărturisit că a rezistat cinci săptămâni fără să consume alcool:

„Azi, am cinci săptămâni. Am făcut un pact cu partenerul meu și vreau să renunț‟, a spus artista, pentru „People‟, în timp ce se prefăcea, în glumă, că începe să plângă. Când colegul ei, cântărețul Luke Bryan, jurat la emisiunea de talente American Idol, a întrebat-o dacă are de gând să renunțe curând, ea i-a răspuns ferm convinsă: „Nu, fato! Nu pot să cedez. Am făcut o promisiune. Trei luni!‟.  

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în februarie 2019, după trei ani de relație. Un an mai târziu de la logodnă, în august 2020, Katy Perry a adus-o pe lume pe Daisy Dove.

De-a lungul timpului, cei doi au vorbit deschis atât despre relația lor. Katy Perry a spus că îl apreciază pe Orlando Bloom pentru că este preocupat de dezvoltarea sa spirituală.

sursa: www.clickpentrufemei.ro

Orașul în care localnicii au acces gratuit la piscine în zilele caniculare

Vecinii bulgari pătimesc din cauza valului de caniculă. În sudul Bulgariei, pompierii se luptă cu incendii de vegetație, iar în nord-vest sunt prognozate temperaturi de 43 de grade Celsius. Atmosfera este sufocantă și la croați.

Termometrele de la intrarea într-o piscină publică din Zagreb indică 35 de grade Celsius. Este neobișnuit de cald pentru capitala Croației, motiv pentru care autoritățile locale au decis ca, timp de trei zile, accesul la cele cinci bazine din oraș să fie gratuit, conform stirileprotv.ro.

Apa are 27 de grade Celsius și este perfectă pentru cei dornici să se bălăcească în voie.

Cinci mii de persoane au ajuns la piscinele publice din Zagreb weekendul trecut. Potrivit estimărilor, în acest final de săptămână, numărul se va dubla.

Și bulgarii dau piept cu temperaturi greu de suportat. La Sofia sunt așteptate astăzi 36 de grade Celsius. Primăria a trimis cisterne ca să ude din plin bulevardele circulate și a creat puncte unde sunt împărțite sticle cu apă. În alte regiuni ale țării este și mai cald. Vor fi maxime de 43 de grade în următoarele zile.

Bulgaria se află sub un val de caniculă încă din iunie – considerată cea mai călduroasă lună din 1930, de când se fac măsurători oficiale. 

Două femei s-au înecat în râul Nistru

În ciuda avertismentelor repetate, o nouă tradegie s-a produs la scăldat în Nistru. Două femei, de 29 de ani și de 19 ani, ambele din regiunea transnistreană, au murit înecate.

Primul caz s-a produs ieri, în localitatea Chițcani. Femeia de 29 de ani era pe malul apei împreună cu copilul ei de 3 ani, cu sora sa și mai mulți prieteni și se știe că au consumat alcool. Femeia a intrat în apă împreună cu un prieten și doi minori dar imediat a dat semne că se îneacă. Bărbatul care o însoțea a ajutat copii să ajungă la mal, iar când a revenit, victima dispăruse deja sub apă, potrivit TVR Moldova.

Al doilea caz s-a produs după lăsarea întunericului. Femeia de 19 ani se afla la o aniversare împreună cu mai mulți prieteni și, desi au consumat alcool, au intrat în apă adâncă. Bărbații au fost luati de curenti și au fost salvați de un pescar. Doar tânăra s-a dus sub apă și nu a mai putut fi salvată.

Amenajarea amfiteatrului din sectorul Ciocana este aproape gata. Cum pot locuitorii orașului să-și petreacă timpul aici

Primăria Chișinău anunță că lucrările de construcție ale unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde.

Chișinău: Construcția Amfiteatrului din sectorul Ciocana, finalizatăFoto: chisinau.md

Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu două terenuri de joacă și unul de fitness, spațiu unde doritorii pot juca șah, zone de odihnă pentru copii și maturi și a fost instalat mobilier urban. Totodată au fost instalate camere de supraveghere video și sistemul de iluminat public.

Reparate au fost și scările care duc către I.P. L.T. „Gaudeamus” şi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Au fost create noi căi de acces spre scuarul cu amfiteatru.

Amfiteatrul deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber.

gallery images

Motive care te vor convinge să mănânci mai mult spanac. 7 beneficii dovedite
Articolul anterior
Ana Danilescu. Femeia care a învins CANCERUL și frica de moarte |#podcastunic 02
Articolul următor