Katy Perry și Orlando Bloom au renunțat complet la alcool. Cât timp și-au propus să reziste?

Katy Perry a dezvăluit, de curând, că a făcut un pact cu partenerul ei de viață, Orlando Bloom, să nu mai consume alcool. Cât timp și-au propus vedetele să reziste fără să bea băuturi alcoolice?

image

Indiferent de cantitate, consumul de alcool reprezintă un pericol pentru sănătate. Alcoolul alterează percepțiile, emoțiile, mișcările, vederea și auzul persoanei, duce la scăderea sistemului imunitar și favorizează apariția kilogramelor în plus. Pe termen lung, consumul abuziv de alcool duce la instalarea anumitor boli, așa cum sunt cele cardiace, boli ale ficatului și depresie. 

„Azi, am cinci săptămâni‟

Conștientă de efectele nocive ale consumului de alcool, artista Katy Perry (38 de ani) a făcut un pact cu soțul ei, actorul Orlando Bloom (46 de ani), să nu mai consume băuturi alcoolice pentru trei luni de zile. În timpul unui eveniment la Mister Paradise din New York, cântăreața a vorbit despre obiectivul său și a mărturisit că a rezistat cinci săptămâni fără să consume alcool:

„Azi, am cinci săptămâni. Am făcut un pact cu partenerul meu și vreau să renunț‟, a spus artista, pentru „People‟, în timp ce se prefăcea, în glumă, că începe să plângă. Când colegul ei, cântărețul Luke Bryan, jurat la emisiunea de talente American Idol, a întrebat-o dacă are de gând să renunțe curând, ea i-a răspuns ferm convinsă: „Nu, fato! Nu pot să cedez. Am făcut o promisiune. Trei luni!‟.  

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în februarie 2019, după trei ani de relație. Un an mai târziu de la logodnă, în august 2020, Katy Perry a adus-o pe lume pe Daisy Dove.

De-a lungul timpului, cei doi au vorbit deschis atât despre relația lor. Katy Perry a spus că îl apreciază pe Orlando Bloom pentru că este preocupat de dezvoltarea sa spirituală.

sursa: www.clickpentrufemei.ro

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Motive care te vor convinge să mănânci mai mult spanac. 7 beneficii dovedite
Articolul anterior
Ana Danilescu. Femeia care a învins CANCERUL și frica de moarte |#podcastunic 02
Articolul următor