Keanu Reeves se căsătoreşte cu Alexandra Grant. Cum a făcut actorul cererea?

Actorul Keanu Reeves se pregăteşte să ducă povestea cu iubita sa, Alexandra Grant, la un alt nivel.

separator
Starul a făcut publică legătura cu Alexandra în noiembrie anul trecut, după ce au apărut împreună la evenimentul LACMA Art + Film din Los Angeles. Idila lor a fost imediat contestată, iar cele mai multe critici le-a primit Alexandra. S-a spus că are un look îmbătrânit şi că Reeves merita ceva mai bun.

Keanu Reeves şi-a ţinut însă întotdeauna viaţă privată departe de ochii publicului, aşa că nu s-a abătut nici acum de la această regulă. Actorul consideră că a găsit ceea ce căuta şi, potrivit presei americane, ar fi făcut marele pas şi şi-ar fi cerut iubita în căsătorie. Cei doi ar planifica acum să îşi unească destinele într-o ceremonie restrânsă, scrie okmagazine.ro.

Se pare că Alexandra a dat fericita veste în februarie, la o petrecere unde se mai afla Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Kate Hudson şi Rachael Zoe. Alex a mărturisit că cererea în căsătorie a venit la sfârşitul anului trecut. De ziua ei de naştere, Reeves a adus un bucătar faimos să le gătească cina, i-a mărturisit ce simte pentru ea şi au făcut planuri de nuntă. Emoţionantă, iubita actorului le-a arătat celor prezenţi inelul primit.

Keanu şi Alexandra se gândesc la o nuntă modestă în Hawaii, doar alături de câţiva invitaţi.

Noi fotografii cu Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, la a 5-a aniversare
Articolul anterior
Coronavirus: 69 cazuri noi raportate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante