Keira Knightley: ,,Toate femeile pe care le știu au fost hărțuite sexual”

Actriţa britanică Keira Knightley a vorbit într-un interviu pentru Harper’s Bazaar despre hărţuirile la care sunt supuse femeile, spunând că toate femeile pe care le cunoaşte au fost supuse unor astfel de agresiuni.

Keira Knightley a dezvăluit că ea însăşi a fost victima agresiunilor de acest fel venite din partea bărbaţilor. Într-un intervu acordat revistei Harper’s Bazaar, actrița în vârstă de 36 de ani a declarat că toată aceată situaţie este deprimantă, relatează The Guardian.

Keira Knightley susține că hărțuirea sexuală este o problemă atât de mare încât nu cunoaște „literalmente” nicio femeie care să nu fi trecut prin asta, inclusiv ea a suferit. ”Toată lumea” a fost hărțuită într-un fel, susține actrița vorbind despre atingeri neinvitate sau momentele în care bărbații își expun organele sexuale.

Întrebată de jurnalişti dacă a suferit o astfel de agresiune, actriţa a spus că au existat momente în care chiar ea a fost ţinta unor agresiuni.

“Da! De fapt, nu cunosc pe nimeni care să nu fi fost într-un fel hărţuit. Indiferent că îi este arătată o anumită parte a corpului sau este atinsă indecent, ori ameninţată că va fi lovită, toată lumea a trecut printr-un mod sau altul de hărţuire.”

Actriţa este mamă a doi copii, Eie şi Delilah, pe care îi are împreună cu soţul ei, James Righton, cântăreţ şi fost membru al rupei Klaxons.

Dovada că SARS-Cov-2 ar fi fost creat într-un laborator. Concluziile unor experți americani: „Respectiva secvență genică nu este prezentă în niciun alt virus”
Articolul anterior
Interpretul Iurie Sadovnic a fost condus pe ultimul drum, pe fundalul unui recital de muzică și poezie
Articolul următor
Alte articole interesante