Keith Flint, legenda formației Prodigy, a murit la 49 de ani

Keith Flint, solistul celebrei trupe britanice Prodigy, a fost găsit inconștient în casă, în această dimineață.

separator

Vocalistul formației britanice The Prodigy, Keith Flint, s-a sinucis, potrivit unei postări pe pagina de Instagram. 

„Vestea este adevărată, nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat propria viață în week-end, eu sunt șocat, furios, confuz și cu inima frântă ….. r.i.p. fratele Liam”, a spus Liam Howlett, colegul artistului. Keith Flint suferea de depresie.Poliția a raportat dimineață că artistul a decedat din cauze naturale. Poliția a descins la proprietatea sa din Essex, dar ofițerii nu tratează moartea ca fiind suspectă.

Keith Flint a devenit faimos pentru hit-urile ,,Firestarter” și ,,Breathe”, coafura și stilul său non-conformist. Prodigy a cunoscut o mare faimă la începutul anilor 1990, ca fiind una dintre cele mai populare trupe din Marea Britanie, dar Keith a recunoscut anterior că abuzul de băuturi și droguri, împreună cu depresia, i-au pus trupa în pericol. Formația ,,Prodigy” are șase albume No1. Keith a devenit o figură iconică în scena muzicală britanică datorită performanțelor sale energice vii și aspectului său distinctiv, de păr sălbatic și o mulțime de tatuaje.

Keith Flint a fost căsătorit cu prezentatoarea TV britanică Gail Porter, iar apoi cu japoneza DJ Mayumi Kai. În ultimii ani, s-a retras în mediul rural și a condus un pub din Essex, până în 2017, potrivit mirror.co.uk.

Nata Albot i-a făcut o surpriză emoționantă mamei sale!
Articolul anterior
În Moldova este adusă ilegal carne de pui din Brazilia
Articolul următor
Alte articole interesante