Kim Kardashian a împlinit 40 de ani și a dat petrecere pe o insulă privată în pandemie

Kim Kardashian a găzduit o petrecere fastuoasă fără distanțare socială sau măști, în plină pandemie. Vedeta a precizat că le-a cerut tururor invitaților să stea în carantină pentru două săptămâni.

separator

Kim Kardashian a vrut să uite de pandemia de coronavirus și a plecat pe o insulă pustie din Caraibe pentru a-și sărbători ziua de naștere.

La petrecerea de 40 de ani, vedeta a fost înconjurată de familie, dar și de un grup mare de prieteni.

Măsurile de distanțare socială, purtarea măștii sau restricționarea numărului de invitați au devenit istorie pentru vedeta care a vrut să se bucure de aniversarea vârstei de 40 de ani.

Kim a postat pe Twitter mai multe fotografii din timpul petrecerii și a ținut să precizeze că este recunoscătoare pentru „cât de privilegiată” este viața sa. „În momente ca acestea, simt cu umilință cât de privilegiată este viața mea”, a scris ea.

Aceasta a mai menționat și că a cerut tuturor invitaților să stea în carantină pentru două săptămâni și să își monitorizeze constant starea de sănătate.

„Înainte de COVID, cred că niciunul dintre noi nu a apreciat cu adevărat ce lux este să poți călătorii și să fii împreună cu familia și prietenii într-un mediu sigur.”

„După două săptămâni de monitorizare a sănătății, le-am cerut tuturor să stea în carantină. Așa că mi-am surprins cel mai apropiat cerc de prieteni cu o călătorie pe o insulă privată unde am putea pretinde că lucrurile sunt normale doar pentru un scurt timp”, a scris Kardashian West pe Twitter.

Criticile nu au încetat să apară. Unii oameni au răspuns la tweet-urile ei cu meme, iar alții au taxat-o pentru că pare să se laude cu organizarea unei petreceri pe social media. 

Sursa

Vinurile Moldovei au obținut mai multe medalii la concursul Asia Wine Trophy 2020, din Coreea de Sud
Articolul anterior
Proiectul de instalare a GPS-ului în troleibuze a suferit un eșec
Articolul următor
Alte articole interesante