Kim Kardashian, de nerecunoscut! Mai slabă ca niciodată, cu sprâncene stufoase și blonde și fesele pe afară

Cândva, demult, Kim Kardashian vorbea despre ea însăși ca o alternativă la vedetele mediatizate și foarte slabe. Se mândrea cu rotunjimile sale apetisante, iar ea și surorile sale au prins o nișă extraordinară și au devenit celebre în urma reality show-ului ”Keep up with the Kardashians”.

Ei bine, aceste vremuri sunt istorie. Căci Kim și-a pierdut rotunjimile, sarcasmul, auto-ironia, fundul celebru și mare, dar și părul brunet. Iar acum, cel mai recent, chiar și sprâncenele! Kim se afișează cu sprâncene stufoase și blonde.

Pe coperta de septembrie a publicației Interview o vedem schimbată, așa cum n-a fost niciodată.

Încă de acum câteva luni a început să se subțieze considerabil. Iar în prezent este cea mai suplă de până acum. Noul său look pare o idee deranjant, forțat. În mod evident are sprâncenele decolorate, nu e o problemă, nu ar fi pentru prima oară. Însă totuși, volumul acestora este inexplicabil. Se vrea oare un trend-setter? Să ne așteptăm de la fanele ei să-și aranjeze sprâncenele la fel?

Fiecare vedetă vrea să vină cu ceva nou. Însă despre Kim se scrie constant, mai ales că a devenit o antreprenoare de succes. Este milionară, celebră și de puțin timp, singură. Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian i-a spus adio tinerelului Pete Davidson, cu care s-a iubit câteva luni.

Să fie transformarea o nevoie de schimbare, după despărțire? Nu se știe.

Cert este că în online discuțiile despre noul său look nu sunt deloc încurajatoare.

Însă aproape 4 milioane de oameni au apreciat postarea vedetei care a pozat cu pantalonii în vine! Se menționează ”visul american”, rămâne de văzut care este acesta: părul blond sau fesele la vedere? Poate totuși ținuta denim?

sursa: www.okmagazine.ro

Comandantul mercenarilor ruși Wagner a fost ucis în Ucraina. El a mai luptat în Cecenia, Siria, Libia și Georgia

Comandantul mercenarilor Wagner, Alexei Nagin (indicativul „Terek”), a fost ucis în Ucraina. El a fost eliminat lângă Bahmut la 20 septembrie, anunță numeroase surse ucrainene.

El era un apropiat al lui Evgheni Prigojin, afaceristul care a înființat gruparea Wagner. Nagin a fost decorat post-mortem cu titlul de Erou al Federației Ruse.

Moartea mercenarului Alexei Nagin în Ucraina a fost confirmată de presă din Rusia.  Evgheni Prigojin a participat de altfel la înmormântarea să.

Un om de afaceri apropiat de Kremlin, Evgheni Prigojin, a admis luni că a fondat, în 2014, grupul paramilitar Wagner pentru a lupta în Ucraina și a recunoscut prezența lui în special în Africa, Orientul Mijlociu și America Latină, transmite agenția France Presse, citată de Agerpres.

Într-o postare pe rețelele sociale ale companiei sale Concord, Prigojin a spus că a fondat grupul paramilitar în scopul trimiterii de combatanți competenți în regiunea ucraineană Donbas, în 2014.

”La acel moment, 1 mai 2014, a luat naștere un grup de patrioți care și-a luat numele Grupul tactic al batalionului Wagner”, a explicat omul de afaceri într-un comunicat.

Grupul Wagner este suspectat de mai mulți ani că pune în practică planurile Kremlinului în diferite teatre de operațiuni, ceea ce Moscova a dezmințit constant.

Evgheni Prigojin este acuzat de numeroase puteri occidentale și de media ruse de finanțarea grupului Wagner, ai cărui combatanți au fost văzuți mai ales în Siria, Libia, Ucraina și Republica Centrafricană.

Kremlinul a respins întotdeauna că are legături cu grupări paramilitare.

sursa

Forţele ucrainene recuceresc oraşul Kupiansk şi alungă trupele ruse de pe malul estic al râului Oskil

Forţele ucrainene au cucerit întreg teritoriul oraşului Kupiansk şi au alungat trupele ruse din poziţiile de pe malul estic al râului Oskil, care desparte oraşul din nord-estul Ucrainei.

soldati ucraina

Cea mai mare parte a oraşului Kupiansk, un nod feroviar strategic, a fost recucerită la începutul acestei luni, ca parte a unei contraofensive uimitoare a trupelor ucrainene în nord-estul ţării, conform presei străine.

Unele trupe ruse au rezistat pe malul estic al râului Oskil, peste un pod rutier distrus.

Civilii au fugit pe teritoriul ucrainean în timp ce bombardamentele continuau zi şi noapte.

Încă un oligarh rus a fost găsit mort. E sinucidere, conform anchetei

Șirul morților suspecte în rândul oligarhilor ruși continuă. Managerul Relațiilor Publice al Căilor Ferate Ruse și-a pierdut viața într-un mod suspect.

Oligarhul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat în locuința sa din Moscova. Anchetatorii au spus despre moartea sa că este o sinucidere, însă nu au dezvăluit mai multe detalii despre acest caz.

Decesul managerul de PR al Căilor Ferate Ruse face parte dintr-un șir de morți suspecte care a fost declanșat la începutul ofensivei ruse în Ucraina.

Din februarie și până acum zeci de oligarhi ruși au murit, iar decesele tuturor au fost declarate sinucideri. 

sursa

Prima zi de școală a copiilor de Cambridge. Ce elevi mari sunt George, Charlotte și Louis!
Articolul anterior
Regina Elisabeta, sub supraveghere medicală. Medicii sunt îngrijorați. Familia a plecat să-i fie alături la Castelul Balmoral
Articolul următor