Kim Kardashian, în topul miliardarilor întocmit de Forbes. Ce avere are?

În plin proces de divorț cu soțul ei Kanye West, Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor întocmit de Forbes. Astfel, vedeta este a doua dintre surorile ei care a reușit această performanță.

Kim Kardashian a fost inclusă pe Lista Forbes a Miliardarilor Lumii pe 6 aprilie, într-un moment în care divorțul ei de rapper-ul Kanye West este în plină defășurare.

Starul emisiunii americane de succes ”Keeping Up With the Kardashians” are o avere de peste 1 miliard de dolari, care se datorează în mare parte brandurilor ei KKW Beauty and Skims.

Kim Kardashian are venituri substanțiale și din reality show-ul în care este personajul principal, dar și din contracte de imagine și alte investiții. Totodată, vedeta a adăugat o sumă considerabilă în cont după ce a a vândut 20% din compania ei KKW Beauty gigantului Coty pentru 200 de milioane de dolari, în 2020.

Kylie Jenner, sora mai mică a vedetei, a fost prima din familie care a atins statutul de miliardar. Ea a fost inclusă în topul Forbes după ce a vândut 51 % din compania ei de cosmetice, Kylie Cosmetics.

De asemenea, soțul lui Kim a fost numit în acest top în aprilie 2020. Luna trecută, Bloomberg a anunțat că Yeezy, brandul rapper-ului valorează undeva între 3.2 și 4.7 miliarde de dolari. Astfel, publicația estimează că averea totală a artistului este undeva la 6.6 miliarde de dolari.

Atât Kim cât și soțul ei au averi considerabile, dar mai multe surse spun că vedeta a făcut eforturi mari pentru a-și sorta bunurile înainte să depună actele de divorț, în februarie.

„Consilierii ei financiari a trebuit să pregătească un plan de ”ieșire”, care să fie cel mai bun pentru întreaga familie. Kim a avut bunurile și proprietățile ei și ale lui Kanye gata de separare, în mod corect pentru toată lumea”, au spus surse apropiate familiei, potrivit US Magazine.

sursa

Gazprom se arată nemulțumit și acuză Chișinăul. ,,Contractul ar putea fi reziliat în orice moment”

Gazprom a confirmat furnizarea de gaze naturale pentru Republica Moldova pentru luna octombrie curent.

Gazprom could lose a third of its exports to Europe - Energynews.pro

De asemenea, compania susține că partea moldovenească încalcă „în mod regulat” prevederile contractului privind termenul de achitare a gazului furnizat, transmite www.stiri.md, conform sursei.

„Gazprom a confirmat furnizarea de gaze către Moldova în octombrie 2022 în valoare de 5,7 milioane de metri cubi pe zi. Volumul este predeterminat de refuzul unilateral al părții ucrainene de a accepta gaz rusesc la punctul de intrare Sohranovka.

Menționăm, de asemenea, că partea moldovenească încalcă în mod regulat prevederile contractului privind termenul de plată pentru gazul furnizat. Totodată, din vina părții moldovenești, nu a fost încă încheiat un acord privind stingerea datoriei istorice pentru gazele furnizate în anii anteriori. Din acest motiv, Gazprom are dreptul de a rezilia în orice moment prezentul contract”, comunică concernul rus.

În dimineața zilei, șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat că livrarea de gaze naturale către Moldova are loc în regim normal, iar, conform calculelor preliminare, prețul de achiziție va fi de 1.031 de dolari per mia de metri cubi.

Tot astăzi, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația energetică din țară. Acesta a menționat că, în conformitate cu condițiile contractuale cu Gazprom, pentru luna octombrie curent este prevăzută livrarea a 70% din volumele necesare de gaze naturale. 

Vicepremierul a mai spus că Gazprom a limitat livrările de gaze naturale pentru Republica Moldova invocând o problemă tehnică.  „Au făcut referință la o problemă tehnică, dar noi considerăm că nu este argumentată. Incertitudinea în care operează Gazprom în această perioadă este foarte mare. De exemplu, ieri, am primit confirmarea despre continuarea livrărilor abia după ora 20:00. Noi credem că nu este un comportament normal. Contăm pe o relație de bună credință, corectă. Până la urmă vorbim de viața și sănătatea oamenilor și cred că colegii de la Gazprom ar trebuie să înțeleagă acest lucru”, a menționat Spînu.

Centrele de recrutare din Rusia sunt pline. Putin a decis să amâne cu o lună stagiul militar

Preşedintele rus Vladimir Putin a amânat cu o lună efectuarea stagiului militar în această toamnă din cauza saturaţiei centrelor de recrutare ca urmare a mobilizării parţiale pentru campania militară din Ucraina, a explicat sâmbătă Kremlinul, scrie Agerpres.

Centrele de recrutare din Rusia sunt pline. Vladimir Putin a decis să amâne cu o lună stagiul militar

„Acum centrele de înrolare sunt foarte saturate ca urmare a mobilizării parţiale. Pentru a nu agrava şi mai mult această congestie, s-a luat această decizie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agenţia RIA Novosti.

Peskov s-a declarat convins că decizia va permite combinarea atât a fluxului bărbaţilor mobilizaţi, cât şi a recruţilor care trebuie să-şi efectueze serviciul militar obligatoriu.

Circa 120.000 de persoane cu vârste între 18 şi 27 de ani, care au fost chemaţi să se încorporeze, urmează să-şi înceapă serviciul militar obligatoriu la 1 noiembrie, în loc de 1 octombrie, aşa cum este tradiţia.

Este vorba de 7.000 de ruşi mai puţin decât acum un an, deşi nimeni nu a explicat până acum motivul acestei reduceri, comentează EFE. Militarii însărcinaţi cu mobilizarea parţială au explicat că aceşti recruţi nu vor participa la „operaţiunea militară specială” din Ucraina.

Totuşi, această promisiune a fost încălcată deja încă de la începerea campaniei şi, potrivit presei, nimeni nu poate exclude posibilitatea ca, odată încheiat serviciul militar obligatoriu, aceşti recruţi, care vor fi trecuţi în rezervă, nu vor fi trimişi automat pe front în ţara vecină.

Potrivit legii, recruţii nu pot fi desfăşuraţi într-o ţară străină decât dacă Kremlinul declară legea marţială. Putin a admis că s-au făcut erori în cadrul mobilizării parţiale şi a ordonat întoarcerea imediată acasă a acelor ruşi mobilizaţi din greşeală.

Mii de ruşi şi-au părăsit ţara de când preşedintele Putin a semnat la 21 septembrie decretul de mobilizare parţială, aminteşte EFE.

Autorităţile ruse au avertizat totodată că pedeapsa pentru cei care încearcă să incendieze centrele de recrutare, ţinte a numeroase atacuri în ultimele săptămâni, este de până la 15 ani de închisoare. 

Germania introduce măsuri anti-Covid. Măștile redevin obligatorii în trenuri, spitale, cabinete medicale și cămine de bătrâni

Noul set de măsuri anti-COVID-19 valabil pentru toamna şi iarna acestui an în Germania a intrat în vigoare sâmbătă, în condiţiile în care ţara se pregăteşte pentru o creştere a cazurilor de coronavirus în lunile mai reci, scrie Agerpres.

Covid: How effective are face masks at stopping the spread of the virus? |  The Independent

Măştile de tip FFP2 sunt obligatorii în trenurile de lungă distanţă pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, în timp ce măştile chirurgicale fuseseră anterior suficiente. Pe pe de altă parte, obligativitatea purtării măştii a fost ridicată în cazul călătoriilor cu avionul, la fel ca în alte ţări din UE începând din vara acestui an.

Măştile FFP2 sunt de acum obligatorii în spitale, căminele de bătrâni şi cabinetele medicilor. Pentru accesul în căminele de bătrâni şi în spitale este necesară prezentarea unui test negativ COVID. Angajaţii acestor instituţii trebuie testaţi de mai multe ori pe săptămână.

Începând de sâmbătă, autorităţile locale vor putea introduce obligativitatea purtării măştilor în trenurile şi autobuzele locale, precum şi în spaţiile interioare, precum magazine, restaurante şi săli de evenimente.

În şcoli şi grădiniţe, testele COVID pot deveni obligatorii, în timp ce se poate introduce şi obligativitatea măştii, însă numai din clasa a cincea (de la 11 ani), dacă este necesară menţinerea cursurilor cu prezenţă fizică. Dacă se înregistrează o creştere a cazurilor de COVID, landurile pot impune măsuri suplimentare.

Ministrul sănătăţii, Karl Lauterbach, a declarat vineri că Germania se confruntă deja cu începutul unui nou val de COVID-19 de toamnă şi a cerut aplicarea de măsuri pentru evitarea ”unei situaţii suplimentare de stres”.

”Ne aflăm în mod clar la începutul unui val de toamnă şi iarnă, nu doar în Germania, ci şi la nivel internaţional”, a spus ministrul german la o conferinţă de presă dedicată analizei evoluţiei pandemiei COVID-19.

El a precizat că practic în lumea întreagă varianta problematică a coronavirusului SARS-CoV-2 în prezent este Omicron BA.5. 

Peste 170 de femei au rămas gravide, după ce guvernul a distribuit anticoncepționale defecte
Articolul anterior
OMS nu susține pașaportul de vaccinare pentru intrarea sau ieșirea din țară
Articolul următor