Kim Kardashian, în topul miliardarilor întocmit de Forbes. Ce avere are?

În plin proces de divorț cu soțul ei Kanye West, Kim Kardashian a fost inclusă în topul miliardarilor întocmit de Forbes. Astfel, vedeta este a doua dintre surorile ei care a reușit această performanță.

Kim Kardashian a fost inclusă pe Lista Forbes a Miliardarilor Lumii pe 6 aprilie, într-un moment în care divorțul ei de rapper-ul Kanye West este în plină defășurare.

Starul emisiunii americane de succes ”Keeping Up With the Kardashians” are o avere de peste 1 miliard de dolari, care se datorează în mare parte brandurilor ei KKW Beauty and Skims.

Kim Kardashian are venituri substanțiale și din reality show-ul în care este personajul principal, dar și din contracte de imagine și alte investiții. Totodată, vedeta a adăugat o sumă considerabilă în cont după ce a a vândut 20% din compania ei KKW Beauty gigantului Coty pentru 200 de milioane de dolari, în 2020.

Kylie Jenner, sora mai mică a vedetei, a fost prima din familie care a atins statutul de miliardar. Ea a fost inclusă în topul Forbes după ce a vândut 51 % din compania ei de cosmetice, Kylie Cosmetics.

De asemenea, soțul lui Kim a fost numit în acest top în aprilie 2020. Luna trecută, Bloomberg a anunțat că Yeezy, brandul rapper-ului valorează undeva între 3.2 și 4.7 miliarde de dolari. Astfel, publicația estimează că averea totală a artistului este undeva la 6.6 miliarde de dolari.

Atât Kim cât și soțul ei au averi considerabile, dar mai multe surse spun că vedeta a făcut eforturi mari pentru a-și sorta bunurile înainte să depună actele de divorț, în februarie.

„Consilierii ei financiari a trebuit să pregătească un plan de ”ieșire”, care să fie cel mai bun pentru întreaga familie. Kim a avut bunurile și proprietățile ei și ale lui Kanye gata de separare, în mod corect pentru toată lumea”, au spus surse apropiate familiei, potrivit US Magazine.

sursa

Peste 170 de femei au rămas gravide, după ce guvernul a distribuit anticoncepționale defecte
Articolul anterior
OMS nu susține pașaportul de vaccinare pentru intrarea sau ieșirea din țară
Articolul următor
Alte articole interesante