Kirkorov vrea 12 milioane, iar Olga Buzova cere 2 milioane pentru o petrecere de Revelion. Prețurile la evenimentele corporative au explodat în urma coronavirusului

Șnurov vrea 15 milioane, iar Buzova 2 milioane. Prețurile pentru petrecerile corporative au crescut vertiginos din cauza coronavirusului. A devenit mult mai costisitor să inviti un artist la o petrecere corporativă decât în ​​anii precedenți. Din cauza anulării concertelor, Serghei Șnurov, Olga Buzova și alți interpreți ruși au crescut taxele pentru spectacolele de Anul Nou. Industria divertismentului în ansamblu a fost puternic lovită de pandemie.

În 2019, în șase luni, în Rusia au avut loc aproximativ 50 de mii de concerte. Și în 2021, în același timp – aproximativ 2 mii. Cifra de afaceri a scăzut cu aproximativ 90 la sută.

În 2019, prețul mediu a fost de 1,5 milioane de ruble. Și în 2021 – deja 2 milioane. Onorariile unor vedete s-au dublat.

Ольга Бузова украсит вечеринку за два миллиона

Cei mai de top și mai scumpi artiști din Rusia sunt Serghei Șnurov cu grupul Leningrad, precum și Grigory Leps. Performanța lor de o oră costă 15 milioane de ruble.

Filip Kirkorov, Nikolay Baskov, Irina Allegrova iau câte 12 milioane fiecare. Polina Gagarina este gata să cânte cu 8 milioane.

Little Big cere 6 milioane, cam tot atât costă rapperul Morgenshtern. Concertul lui Dima Bilan va costa 3 milioane. Lolita Milyavskaya, Vladimir Presnyakov Jr., Olga Buzova, Larisa Dolina, Klava Koka cer o taxă de 1,5 până la 2 milioane de ruble.

Anul acesta, organizatorii vor avea probleme suplimentare din cauza codurilor QR sau a testelor PCR.

Patru procurori anticorupție și-au anunțat demisia

Patru procurori anticorupție și-au anunțat demisia în semn de protest față de procedura de verificare a averii și integrității impusă de autorități. Anunțul a fost făcut de procurorul general Ion Munteanu, care a subliniat că procurorii mai au o zi la dispoziție pentru a decide dacă acceptă să treacă prin comisia de vetting, scrie NewTV.

„În ziua de ieri, am primit patru cereri de demisie legate de procedura de vetting. Altă opțiune nu am decât să le accept. Sper că acestea vor fi toate. Sper că procurorii au conștientizat necesitatea acestui exercițiu și își vor asuma responsabilitatea. Este important să se petreacă cât mai repede posibil,” a declarat Ion Munteanu.

Întrebat despre identitatea procurorilor care au demisionat, Munteanu a menționat că aceștia sunt de la nordul țării și de la oficiul principal, dar a considerat că numele lor nu sunt esențiale. El a adăugat că era la curent cu intenția acestora de a părăsi sistemul încă de la momentul notificării.

În prezent, în cadrul Procuraturii Anticorupție activează peste 60 de procurori. Cei care nu vor trece evaluarea comisiei de vetting nu vor mai putea ocupa funcții de procuror sau alte funcții de demnitate publică pentru o perioadă între 5 și 7 ani. De asemenea, aceștia nu vor beneficia de pensii și indemnizații speciale.

Ploi puternice, inclusiv cu grindină, și astăzi în R. Moldova

Meteorologii anunță pentru ziua de joi, 13 iunie, „o nouă serie de instabilitate atmosferică” în R. Moldova.

Astăzi sunt prognozate averse însoțite de descărcări electrice, izolat puternice și cu pericol iminent de grindină.

Temperaturile vor coborî ușor și vor oscila între +22..+27°C.

Accident tragic în Capitală: Șoferul unui Mercedes a murit, după ce s-a izbit într-o altă mașină

Acum o oră, Poliția a fost sesizată despre producerea unui gravaccident rutier pe bd. Dacia din capitală.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un Mercedes, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford.

În urma impactului, șoferul Mercedesului de 53 de ani a decedat pe loc.

Poliția a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți prudenți la drum, o secundă poate lua totul.

Cursul monedei Bitcoin s-a prăbușit cu 20%
Articolul anterior
Transformarea spectaculoasă a artistei Lady Gaga în Patrizia Reggiani
Articolul următor