La 60 de ani, Sharon Stone joacă rolul unei tinere de 25 de ani în cel mai nou film al său

Când a primit prima oară scenariul pentru comedia romantică „All I Wish”, care va apărea în cinematografe pe 30 martie, rolul pe care urma să îl interpreteze Sharon Stone, era al mamei protagonistei în vârstă de 25 de ani. După ce a citit scenariul și s-a gândit bine la el, actrița a luat legătura cu regizoarea și i-a spus că ar vrea să joace rolul tinerei de 25 de ani.

„Cred că ar fi mult mai interesant dacă aș juca rolul fetei” a povestit Sharon Stone pentru Vanity Fair, cu câteva zile înainte de a sărbători împlinirea vârstei de 60 de ani și cu câteva luni după ce a fost admirată pentru rolul din „Mosaic”. „Pur și simplu nu mi s-a părut riscant să joc rolul unei mame care are o tânără de 25 de ani care nu și-a pus încă viața în ordine.”

Regizoarea Susan Walter a fost de acord să îi ofere lui Stone rolul protagonistei Senna, consultant de modă. Sharon Stone a vrut să arate publicului că persoanele de 50 – 60 de ani pot să facă mai mult decât să apară în reclame referitoare la artrită.

Pe lângă Sharon Stone, din distribuție fac parte Ellen Burstyn, Tony Goldwyn, și Famke Janssen.

„Nu este nevoie de explicații. Trebuie doar să lași personajele să fie vii, sexy și vibrante. Faceți asta! Lăsați persoanele de 50 de ani să facă lucruri extraordinare și publicul va asimila în subconștient asta. Doar văzând-o pe Sharon pe ecrane făcând toate lucrurile acestea, toate sentimentele pe care le simte, tot ce trăiește, cine este ea de fapt, publicul îi va împărtăși toate acestea.” a explicat regizoarea.

Recent, Sharon Stone, în vârstă de 60 de ani, s-a logodit cu iubitul ei mult mai tânăr, omul de afaceri italian Angelo Boffa, în vârstă de 43 de ani.

sursa

Lilu: ,,La Drochia a venit Baba Odochia”! Vezi video
Articolul anterior
Scandal la grădinița din Grătiești. Părinții acuză educatoarea că vine beată la muncă și maltratează copiii
Articolul următor
Alte articole interesante