La doar 27 de ani, o mămică din Capitală suferă de cancer. Ea are nevoie de ajutor

Ecaterina are 27 de ani și este mama unui băiețel de nici doi ani. Tânăra mamă a fost diagnosticată cu cancer limfatic. Ea vrea să-și crească copilul, dar pentru acest lucru are nevoie de ajutor pentru a urma un tratament costisitor la o clinică din străinătate.

Acum câteva luni, a observat că i-a apărut ceva la gât, iar la o clinică privată din Capitală a primit un diagnostic greşit. Abia în preajma sărbătorilor pascale a aflat ce boală are de fapt.

„Dumnealui mi-a spus că este un simplu ganglion limfatic şi să mă duc acasă să aştept până trece şi eu desigur că m-am bucurat şi am stat, am aşteptat până a început să se mărească. Când am făcut tomografia deja s-a descoperit că am mai multe formaţiuni, am încă una între tiroidă şi trahee care mă încurcă să înghit şi uneori să respir şi am mai multe la gât, la plămâni şi un nodul mic la plămâni”, a povestit Ecaterina Gurscaia, conform publika.md.

Cel mai dificil a fost să aştepte confirmarea diagnosticului în urma investigaţiilor detaliate.

„Nu m-a luat prin surprindere, mai mult apropiaţii mei, prietenii mei spuneau că nu are de unde să fie cancer, dar din păcate medicii nu cunosc că acesta apare şi de cancer se îmbolnăvesc şi medicii sănătoşi. O dată la câteva zile eu depistez ganglioni limfatici noi, ceea ce nu este foarte bine, pentru că asta înseamnă că boala se răspândeşte”, a spus Ecaterina Gurscaia.

Jurnalista îşi aminteşte că prietenii au început să plângă şi s-au mobilizat pentru a o ajuta. Astfel a aflat că la o clinică din Germania ar putea primi tratamentul salvator. Pentru asta are nevoie însă de 35 de mii de euro, bani pe care familia ei nu dispune.

„Mi-au spus că o să am nevoie de minimum trei cursuri de chimioterapie şi deja după chimioterapie vom vedea dacă o să am nevoie de operaţie sau nu. Mi-a inspirat aşa speranţă, încredere în el şi că totul va fi bine”, a declarat tânăra.

Cei care au posibilitatea să o ajute pe Ecaterina Gurscaia, pot transfera bani în contul bancar şi prin intermediul site-urilor web:

Nr. Cont (IBAN): MD71VI225912005211519456
Beneficiar: ECATERINA GURSCAIA
VICTORIABANK
Nr. Card: 4779180006077201

https://gofund.me/43466256

https://www.paypal.me/katesmm7

Ducesa de Cambridge s-a imunizat cu prima doză de vaccin anti-Covid-19
Articolul anterior
Moldova are, în premieră, un campion mondial la haltere
Articolul următor
Alte articole interesante