La doar 6 luni, a fost înfiată. Lia Taburcean: ,,Numele meu a fost dat de părinții mei adoptivi”

Talentată, curajoasă și plină de energie, Lia Taburcean a reușit să își creeze un nume sonor în showbizul de acasă, dar mai ales în inimile moldovenilor care i-au îndrăgit muzica. Astăzi, interpreta se bucură de o familie unită și caldă, dar puțini îi cunosc povestea de viață. Lia și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a mărturisit că ea fost crescută de părinți adoptivi după ce a fost lăsată în maternitate de mama ei biologică.

separator
Lia a povestit despre trecutul ei, într-o manieră sinceră și deschisă, așa cum ne-a obișnuit să o cunoaștem. Ea spune că îi este totuși recunoscătoare mamei biologice: ,,Mă bucur că măcar nu m-a lăsat în stradă”.

”Părinții mei m-au găsit la Centrul Mamei și Copilului pe când aveam doar 6 luni. Ei își doreau foarte mult un copil, dar nu au reușit după mai multe încercări, și au decis să facă acest pas. Simt că va veni o zi în care părinții mei biologici îmi vor spune bună ziua. Normal că sentimentele vor fi foarte reci. Gestul lor nu a fost frumos, oricum. Așa cum ai crescut copilul, trebuie să duci totul până la capăt. Mă bucur măcar că mama mea biologică nu m-a lăsat în stradă. M-a lăsat acolo în pătuc la maternitate, cum m-a născut, și a plecat. Din start eram Popa Lilia. Bănuiesc că acest nume era fals. Numele meu actual a fost dat de părinții mei adoptivi”, povestește artista.

”Aveam vreo 5 sau 6 ani când mi-au spus asta. A fost spontan totul, pentru că îmi plăcea să fac curățenie prin dulapuri și am dat de o hârtie pe care scria asta. I-am întrebat pe părinți și mi-au zis. Pentru mine nu a fost un șoc foarte mare, dar foarte bine că mi-au spus asta. Stau câteodată și mă întreb, oare mă știe mama mea biologică? Aș vrea într-o bună zi să aibă curajul să mă contacteze. Nu aș face-o cu rău, dar vreau cu mândrie să vadă tot ce fac eu acum. Părinții mei adoptivi nu știu cine sunt părinții mei biologici.”

Lia a mai povestit că mama ei adoptivă și-a dorit să mai înfieze copii, dar nu i-a reușit din cauza unor probleme de sănătate. De la vârsta de 8 ani, mama Liei a plecat la muncă în străinătate, astfel încât a crescut mai mult cu tata. Acum însă, Lia spune cu lacrimi în ochi că în sfârșit mama ei a revenit acasă, iar bucuria este imensă.

sursa: www.mamaplus.md

Moldovence din Italia, prinse în timp ce furau produse alimentare dintr-un market
Articolul anterior
Rușii evacuați din China au transformat carantina din Siberia în reality-show. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante