La Lisabona au început repetițiile pentru „Eurovision Song Contest 2018”! Vezi cum arată arena concursului

Aau început repetițiile pentru cel mai grandios concurs „Eurovision Song Contest 2018”, iar cei care vor merge astăzi la repetiții sunt concurenții din cele zece țări care vor evolua în prima semifinală: Azerbaidjan; Islanda; Albania; Belgia; Republica Cehă; Lituania; Israel; Bielorusia; Estonia; Bulgaria.

separator

Potrivit organizatorilor, fiecare participant are la dispoziție câte 30 de minute pentru repetiții, iar presa nu are acces în sală în acest timp. Jurnaliștii pot urmări ce se întâmplă în sală de la ecranul instalat în Centrul de presă. Repetițiile vor dura până la ora 21:15 (ora locală). Între timp, organizatorii au făcut publice imagini din interiorul arenei unde va avea loc anul acesta renumitul concurs. 

În acest an, Republica Moldova va fi reprezentată de trupa DoReDos cu piesa „My Lucky Day”. Amintim că, interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura la Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

Sursa

Actrița Pamela Gidley, în vârstă de 52 de ani, a murit
Articolul anterior
Zece sfaturi de frumusețe oferite de frațuzoaicele trecute de 50 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante