La Mariage Soiree, vedetele vor defila în ținute de ocazie – vino la eveniment și află care sunt secretele unei nunți cu stil!

Cei mai buni prestatori de servicii pentru nunți și petreceri își dau întâlnire sâmbătă, pe 14 septembrie, la Mariage Soiree – un party ca la carte unde vei avea ocazia să afli ultimele tendințe în materie de evenimente de neuitat din viața ta!

separator

Secretul unei nunți cu stil stă în detaliile care fac diferența: rochia de mireasă și costumul de mire, accesoriile, ținutele elegante ale invitaților, cadourile originale pentru cei dragi și oaspeți, decorul și multe alte elemente importante.

La Mariage Soiree, vei găsi colecții inedite ale designerilor și accesorii unice și vei avea ocazia să te distrezi alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie.

Vino să vezi că poți face lucrurile altfel, alternative elegante, cu gust în materie de nunți și petreceri!

Persoane publice, influenceri, bloggeri și jurnaliști vor defila în ținute pentru mirese și domnișoare de onoare, costume de mire și cavaleri. Alina Andriuță, Olga Țăpordei, Rodica Ciorănică și Olga Manciu, precum si alte 60 de persoane publice au acceptat provocarea de a intra în rol de mire și mireasă pentru o seară.

Defilarea va fi urmată de o expoziție cu produse și servicii ale furnizorilor de nunți și petreceri, în cadrul căreia își vor prezenta ofertele pentru cei mai inspirați clienți.
Mariage Soirée este un eveniment destinat, atât viitorilor miri, cât și celor care vor să-și petreacă seara de sâmbătă într-o atmosferă plăcută, cu un pahar de vin bun și în compania unor oameni frumoși.

Mariage Soirée este organizat de restaurantul Pani Pit în colaborare cu Compania Berlizzo Events.

Biletele pot fi cumpărate AICI

Prețul biletelor: 250 lei

Data:14 septembrie 2019

Locația: Aleea Restaurantului Pani Pit, str. 31 august 1989, 115

Informații suplimentare la numărul de telefon: 079 600 572

Fotografii nemaivăzute cu dezastrul provocat de atacul terorist din 11 septembrie, din SUA
Articolul anterior
Guvernul a aprobat majorarea salariilor pentru medicii care activează în ture de noapte. Iată care va fi plata suplimentară pentru serviciile prestate!
Articolul următor
Alte articole interesante