La mulți ani! Artista Larisa Busuioc împlinește astăzi 50 de ani

Unul dintre cele mai talentate nume din peisajul nostru mioritic, Larisa Busuioc împlinește astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Înzestrată cu o voce deosebită, un timbru cald și o pasiune aleasă pentru muzică, saxofon și jazz, artista rămâne tânără și plină de inspirație în pofida timpului trecător.

separator
Astăzi, o descoperim la fel de fermecătoare și de plină de energie ca pe vremea când abia își făcea debutul pe scena artistică din Moldova, România, iar apoi și Japonia.

Larisa Busioc, mamă a trei copii, soție împlinită, a mărturisit cum se simte în calitate de femeie, în această zi specială:

,,Dacă ar fi să aleg între ai mei 20 și 50 ani, aș alege ultimii…
20 – plină de vise, un corp frumos, un mod de viața zbuciumat, culori vii și multe așteptări pentru următorii 30 de ani.
50 – un corp care deja pe alocuri nu-mi mai bucură ochiul, dar pe care îl iubesc. Multe experiențe și vise împlinite, greutăți, lacrimi, zâmbete, fericire.

Cum sunt acum? Acum îmi place să privesc atât în urmă cât și înainte! Acum sunt fericită, privind în urmă am cu ce mă mândri, norocoasă că am întâlnit un soț adevărat și grijuliu! Fericită pentru copiii mei pe care ii iubesc la nebunie!  Îmi ador prietenii mei care sunt cei mai adevărați!

Accept eșecurile mele care m-au învățat ceva, regretele mele care îmi aparțin și care sunt o parte din viața mea. Dar cel mai important este că am învățat să-i fiu recunoscătoare lui Dumnezeu, să simt mai profund și să iubesc. Bine ați venit ai mei 50 ……🤗”, a menționat Larisa Busuioc, pe pagina sa de facebook.

La mulți ani, Larisa Busuioc! 

Peste 7.700 de moldoveni au ajuns la urgență în doar trei zile
Articolul anterior
Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară. Anna Kournikova a născut în mare secret
Articolul următor
Alte articole interesante