La mulți ani! Dan Bălan împlinește astăzi 41 de ani

Dan Bălan, primul artist moldovean nominalizat la premiile Grammy și fondatorul renumitei formaţii O-Zone, împlinește astăzi 41 de ani. De-a lungul carierei, Dan Bălan a lansat zeci de piese și a reușit să cucerească inimile a milioane de fani în întreaga lume, ajungând unul dintre cei mai faimoși moldoveni pe plan internațional.

separator
Dan Bălan s-a născut pe 6 februarie 1979 la Chișinău, în familia vedetei de televiziune Ludmila Bălan și al lui Mihai Bălan, diplomat, fost ambasador al R. Moldova în Israel.

În 1999, trupa a cunoscut succesul internaţional cu piesa „Dragostea din tei”, care a făcut senzaţie în întreaga lume. Hitul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004.Ludmila Bălan are mari emoții de ziua de naștere a artistului. Vedeta i-a transmis lui Dan cele mai frumoase gânduri, artistul fiind implicat acum în transmisiunea unui nou sezon al show-ului ,,Vocea Ucrainei”, în care are rolul de jurat.

,,6 Februarie !!! Zi magică pentru mine !!! Zi Magică pentru toată familia !!!
La mulți ani, Dănuț !!! ❤️”, a scris Ludmila Bălan pe pagina sa de socializare, unde a publicat un colaj video de amintiri frumoase din copilăria lui Dan, alături de părinți și bunici.

E iarnă adevărată în sudul Moldovei. Mașini blocate în nămeți
Articolul anterior
Un alt virus periculos este descoperit în China
Articolul următor
Alte articole interesante