La mulți ani, Florin Piersic! Marele actor împlinește 84 de ani

Florin Piersic își sărbătorește pe 27 ianuarie ziua de naștere. Actorul iubit pe ambele maluri ale Prutului împlinește 84 de ani. Născut la Cluj Napoca, Florin Piersic și-a început cariera de actor la 21 de ani.

separator
Anul acesta, cu prilejul zilei sale de naștere, marele actor le-a pregătit o surpriză frumoasă românilor din Marea Britanie: două evenimente deosebite, pe 2 februarie, la Leicester Square Theatre și la Soho Theatre.

Pe lângă numărul impresionant de români care s-au anunțat la evenimente, prezența maestrului la Londra mai primește un răspuns: publicul, la rândul său, i-a pregătit o surpriză. Este cea de-a treia întâlnire a celebrului actor cu românii din Marea Britanie (după vizita din 2009 și două spectacole sold out, în cadrul proiectului Povești spuse-n românește), dar este prima prin care își serbează ziua de naștere, iar emoția, de toate părțile, este la cote maxime.

Peste 400 de persoane îl vor sărbători pe Florin Piersic la Londra, pe 27 ianuarie când maestrul împlinește 84 de ani.

„Ce poate fi mai minunat decât faptul o să ne îmbrățișăm și o să fim împreună? E un vis al meu.” a transmis actorul Florin Piersic românilor din Marea Britanie.sursa

 

Străzile metropolei chinezești Wuhan, cu 11 milioane de locuitori, sunt pustii
Articolul anterior
Adriana Ochișanu a vorbit despre divorțul de cel de-al doilea soț și planuri de viitor
Articolul următor
Alte articole interesante