La mulți ani, Galina Tomaș!

Galina Tomaș, doctor în științe medicale și nutriționist, Omul care promovează sănătatea și stilul sănătos de viață în societate și familie, care oferă cele mai utile sfaturi pentru o dietă sănătoasă și o alimentație corectă și ajută mii de femei să își redobândească încrederea în sine și frumusețea, este astăzi sărbătorită!

separator

În această zi deosebită, Galina Tomaș se bucură de atenția celor dragi, căldura familiei, respectul prietenilor și aprecierea miilor de oameni care îi urmăresc activitatea în mediul on-line.

Cele mai frumoase urări de felicitare din partea membrilor comunității online, sute de mesaje de la prietenii virtuali din toate colțurile lumii, au fost publicate astăzi pe pagina și profilul de facebook al medicului și nutriționistei Galina Tomaș, fondatoarea Unica Sport, Unica.md, Centrului Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com și a proiectelor ,,Serviciul de slăbit sănătos”, ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ,,Tabăra de detox” .

Aliona Triboi, interpretă

,,Azi e despre Ea – Zâna frumuseții – Galina Tomaș. Ea a schimbat multe destine și continuă să o facă. Toate femeile din jurul ei și altele zeci, sute sau mii de femei, radiază de fericire pentru că le-a făcut mai frumoase, mai împăcate cu ele însele. Ne-a devenit prietenă și cel mai puternic stimul pentru a fi mai frumoase. Galina Tomaș ești zeița siluetelor perfecte și a modului sănătos de viață! Felicitări pentru succesele tale, pentru perseverența și mulțumim pentru că ne-ai chimbat stilul de viață! Te iubim! La mulți ani, draga noastra!”

Irina Guzun Uțica, instructor Unica Sport

,,La mulți ani celei care m-a descoperit, care a avut încredere în mine, m-a crescut și mi-a transmis dragostea și atașamentul față de tot ceea ce înseamnă stilul de viață sănătos! N-am să uit niciodată ziua în care cu ochii tăi albaștri curați ca și sufletul tău, m-ai privit și ai spus că voi fi un instructor de succes! Totul se datorează ție, îți mulțumesc!”

Corina Țepeș, interpretă

,,Azi îi urez un sincer “La mulți ani” unei ființe absolut speciale, unui om care a făcut revoluție în materie de nutriție și stil sănătos de viață – Galina Tomaș. Ador femeia asta! Pentru echipa atât de bine construită – www.unica.md, pentru devotamentul ei față de meserie, pentru ambiția ei de a vedea femeile Moldovei sănătoase și frumoase, și desigur pentru răbdarea pe care o are pentru fiecare femeie, ajutându-le sa aibă încredere în ele. Familia mea poartă un respect deosebit pentru tine, îți urăm multă putere și dragoste în tot ce-ți propui! Mulți și înfloritori ani!”
Corina Digore, avocat
,,La multi, multi ani sănătoși, Galina! Să ne trăiești și să ai parte de tot ce-i mai bun!”

Natalia Bambuleac

,,Eu știu deja e a 41 ….a vieții scară…
Eu îți doresc să ajungi a suta vară
Și când te vei uita-napoi pe treptele urcate
Să nu vezi urme de noroi, ci doar curate fapte
Tot ce e în jur și e frumos păstrează-n amintire
Iar eu din suflet îți doresc
Multi ani, noroc și fericire♥️”

Carolina Boltinschi

,,La mulți ani binecuvântați, draga noastră, Galina Tomaș! Să ne fiți sănătoasă și să vă bucurați de fiecare clipă a vieții petrecută alături de cei dragi! Vă iubim enorm și vă îmbrățișăm cu mult drag!”

Tamara Costin
,,Felicitările mele, stimată Doamnă. Să fiți sănătoasă, veşnică tânără şi frumoasă.
Să ai numai bucurii de la cei dragi, viața lungă şi frumoasă…. Pace şi iubire!”.
Galina Agafia Nicolaescu
,,Desteaptă, plăcută, de succes. Multă sănătate ca să poți fi multora de ajutor.
Victoria Topa
,,La mulți ani din toată inima, vă doresc multă răbdare, multe clipe frumoase și desigur mult, mult succes în continuare până la vârsta la care doriți să ajungeți cu bucurie și zâmbet pe buze”.
Liuba Nani
,,La mulți, fericiți și înfloritori ani! Toată admirația pentru activitatea pe care o desfășurați! ☀️Vă mulțumesc pentru că sunteți în viața noastră. La mulți ani să ne trăiești, Galina Tomaș!”.
Angela Ciobanu
,,La mulți ani, dragă Galina! Sănătate și realizari frumoase! Pentru binele făcut să ți se întoarcă înzecit!

Nutriționista Galina Tomaș mulțumește tuturor pentru urările de felicitare și cuvintele alese:

,,Dragile mele, femei! De ziua mea, Vă spun un mare MULȚUMESC! Sunt recunoscătoare că alături de așa femei puternice, ca voi, am reușit să demonstrez că se poate, atunci când părea a fi imposibil. Am început prin a crede în voi, ca mai târziu, după ani de muncă, să credeți și voi în mine. Vă sunt recunoscătoare pentru faptul că, de fiecare dată, îmi oferiți posibilitatea de a Vă ajuta în obținerea scopului și că, în ciuda greutăților întâlnite în calea voastră, continuați să mergeți înainte, spre REZULTATUL dorit – STILUL SĂNĂTOS DE VIAȚĂ. Cel care ne întoarce la origini și oferă calitate, vitalitate și longevitate vieții.

Mă bucur nespus de mult și sunt recunoscătoare Universului că am alături de mine cea mai MINUNATĂ echipă, oameni profesioniști, cu care ne reușește să ajutăm femeile să fie mai Sănătoase și mai Frumoase. Deci, mai Fericite și mai Împlinite!”

Vezi mesajul Galinei Tomaș, în video-ul de mai jos:

Unica.md îi urează Galinei Tomaș ,,La mulți ani fericiți”, multă sănătate și realizări frumoase, ambiție și putere de a continua lucrul pe care îl face cu atâta har și dăruire!

Foto: Nata Eftene; designer vestimentar: Elena Etcu; locația: agropensiunea Valea Stâncii, Orheiul Vechi.

O taxatoare din Capitală s-a îmbrăcat în ie, de Ziua Limbii Române
Articolul anterior
Șocant. Artista spaniolă Joana Sainz a murit pe scenă din cauza unor artificii. Momentul a fost filmat
Articolul următor
Alte articole interesante